bence satma burada domainlerin degeri bilinmiyor.. Ornegin Manyak.com 500 tl ye gidecegine 100 tl 150 tl ye gider o da tum uyeler zamaninda ihale bitmeden foruma girip satilik domain icin acilan Basliklara bakarlarsa tabii.. benim burada 1 tl ye birine kalacak donainim 250 tl ye teklif verene kaldi. Dusunsene 250 tl veren olmasa 1 tl ye elden gidiyor.
Satıcı sizsiniz, nasıl olur da sizin istediğiniz fiyatın altına gider? Eğer 250 lira değerinde bir ürüne 1 lira fiyat biçerseniz bu karşı tarafın suçu değil, sizin hatanızdır.
Şunu söyleyim domaininizi değerinde satmak istiyorsanız gerçek alıcısını beklemelisiniz. Ben mesela şuan projem olsun olmasın aklıma yatkın domainleri bir yere not ediyorum, daha sonra ihtiyacım olursa sahibine ulaşıyorum. Bu işte sabırlı olmak önemli. Maddiyat önemli. Kısa dönemde değil uzun vadede kazandırıyor gördüğüm kadarıyla. Bekleyeceksiniz gerçek alıcısı çıkana kadar. Bu forumda bu işten ekmek yiyenler de zaten böyle yapıyor.