VirtualLine adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yukarda Acıklamasını Yaptım Domaine Mac Adresine Ve ip i Sifreliyor. Cerberus un Özellikleri Bu Ayrıca Acıkmala Satırı Atabiliyoruz.
Bu Soruyu Sormandaki Amacın Nedir Bilmiyorum Ve Cevapda istemiyorum Ki Verirsende Sacma Bir Cevap Olucağı Kesin.
Suanki Teknolojide En Güvenilir Encoder ioncube Benim bildiğim bu.
Kırılmaz diye idda Etmedim Konumda. online encode eden arkadaşlarım sıkıntı cekiyor ayrıca domain e sifrelemek isteyen arkadaslarımız oluryor ve bunu php ile ya yapamıyor yada müsterisini madur edecek yontemler kullanıyor. Bu Nedenle Herkeze Değil Acil ihtiyacı Olan arkadaslara ve Domain kısıtlaması yapmak isteyipde algoritma sorunu yasayan arkadaslarıma Yardımcı olmaktır Amacım.
Cerberus Lafına Taktıysan Artılarını Acıkladım. Benmim Bunu Alma Acadımda Sunucu uzerinde Değişiklik Yapabiliyorum Zahmetsizce.
Merak Ettiğin Baska bir durum Varsa Balta ya gerek Yok Her Arkadasım gibi Özelden Sora bilirsin.
Not : Ben kırarım Kırdırım Diyen Arkadasım Varsa Hemen Bir Dosya encode Edip Deneye biliriz Yok su Kırıyomus Yok bu Kırıyomus Diye Kulakdan Dolma Konusmayalım Lütfen İdda eden Arkadasım Gelsin Burda Herkezin Gozu Onunde Deneyelim.
Bir Kac Tahmin Yürüttüm Saygılar.
arkadas virtualline kendisi kuyuya bir tas atar 20 akilli cikaramaz cikaramadiklari icin sacmalarlar bu sozlerde onun firewall i cok cekiyor a deyipte z nin zurna deliginden akil fikir almaya ihtiyaci olupta dagitmak isteyen olmadin mi kan kaybindan olen insanlarin hep baltaladigi insandir arkadasimdir. o yuzden
fasfakir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yoo hiç baltalama niyetim yoktu, gerçekten merak ettiğim için soruyorum. benim de bir scriptim var satisa cikarabilmek icin decode edilemeyen bi kriptografi yontemi ariyorum 2 haftadir. ozellikle bunun icin sordum...
VirtualLine adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O halde Kusura bakma Yanlış Algıladım . ioncube bildiğim kadarıyla en cok tercih edilen encoder. aksini idda eden arkadaşlarım buraya yazabilirler . yanlışlarımız varsa düzeltiriz bizde. Saygılar.
dedin ama olmadi yine laf yine laf

fasfakir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ioncube artik en cok tercih edilen degil cunku decode edilebiliyor. fakat "ioncube cerberus"'u ilk defa duydum.

birseylerin atasina sovmeyi cokta seviyoruz. Adam php yi buldu sonra ioncube le sifrelemeyi icat etti zaten bu onun buldugu bir icat oldugundan kactane encode decode islemi yapan varsa bu tabani kullanmak zorunda cunku bu taban atadir ata. Bahcesi var bagi var ayvasi var nari var atamizdan yadigar biz atabari var. php si var zendi var ioncube u var cerberusu var atamizdan yadigar bizde sifreleyici var deyip lafi bulandirip cikiyorum kafama iki kursun sikip gelecem