r10 bir alışkanlık.Bugün burda ki herkesin iyi olan 1-2 wm forumda da üyeliği vardır acaba giriyorlar mı arada bilmiyorum.Kimisi ticaret yapıyor ama geriye kalan kısım işi gücü olmasada giriyor buraya..Hani wm işlerine bir kez girmişiz kopamıyoruz.Twitter - facebook - r10 dışında girdiğim sitelerin hepsi haber siteleri Milliyet - Habertürk - Fanatik - Fotomaç vs vb..

Yani bende bilmiyorum burada ne var.Başka site olsa üyeliğim silinse amaaan derim.Ama insan nasıl face'sine filan bakıyorsa buraya bakıyor yeni birşey var mı diye..Yani bazen 3-4 ay mesaj bile yazmıyorum nerdeyse ama şikayet konusu açılır mı üyeliğim çalınır mı nedenlerinden de bakmayı ihmal etmiyorum.Bir aralar 7x 24 burdaydık

Herşeyden önce benim için buradan kopamama olayı şu, ben 2005 yılında r10'u tanıdım sonra üye oldum ( o üyeliğim silinmişti ****** da biliyor..Kürt - Türk konusu siyasi olaylar yani.) Neyse ben ilk açıldığı günlerden biliyorum r10'u..Burada benim gibi o dönemden bir sürü insan var.O kuşak hepsi birbiriyle büyüdü burda.Çoğumuz alıştık, tanıştık, iş yaptık, yemek yedik.Yani Bir aile ortamı oluştu.Yanlışı olan çok oldu ama bizler kaldık burda.Birbirine alışmış insan çok.Ortam farklı ne kadar sağlam bir ortam olmasada.

Bugün r10'da tüm nickler değişse , aynı sakin mesaj atan üyeleri, aynı kavga çıkaran üyeleri, aynı hava atan üyeleri görmesem alışamam , özlerim. Burayı kendi mahallem gibi görüyorum, herkesin ne olduğunu hemen hemen biliyorum, çoğunu tanıyorum Öyle yani...