Teknoparktr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam 30 tane tercih yaptım. İçlerinde Isparta'da var. Ben 2 yıllık yaptığım için fakülteden, kampüsten falan uzak kalıcam muhtemelen Yüksek okullar şunlar ;
Süleyman Demirel Üniversitesi / Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu
Süleyman Demirel Üniversitesi / Adalet Meslek Yüksek Okulu
Süleyman Demirel Üniversitesi / Isparta Meslek Yüksek Okulu - Bankacılık ve Sigortacılık
Hocam bu okullar şehirden uzak mı ? Kampüs alanı dışında mı ? Yoksa ilçelerde mi ?
Bu yüksek okullar ben merkez içerisindedir diye düşündüm. Hani ilçe ismi yok. Mesela işte Eğirdir Meslek yüksek okulu falan değil. Düz mantık bunlar şehir içinde olabilir dedim içimden. Tam araştırmadım ama.
Siz nediyorsunuz bu okullar şehirden uzak mı, şehir içinde mi bilgi verebilirmisiniz ?
Hocam merhabalar. Şimdiden hayırlı olsun.
Bu Meslek Yüksek Okulları Isparta iline bağlı herhangi bir ilçede değil merak etmeyin.
Sağlık Hizmetleri şehir merkezine yakın fakat kampüs dahilinde değil. Gerçi şehir merkezine heryer yakın Ispartada öyle çok uzak bir yer yok
Adalet Meslek Yüksek Okulu Doğu Kampüsüne dahilmiş adresine baktım şimdi tam yerini bilmiyorum.
Isparta Meslek Yüksek Okulu'da Batı Kampüsünde bulunuyor.

İlçelerde olmaması iyi olmuş Isparta'nın ilçeleri gerçektende Eğirdir dışında çekilir gibi değil. Eğirdir bile çok ufak hatta yine Isparta bir nebze daha iyi diyebilirim.