ya özgüne o kadar takılmayın özgün olmayıp legal 20k hitli sitelerim var hiçbiride banlanmadı işin en güzel yanı yapabilmek günde sıkılmadan 2 3 saat ayırabilirseniz kazanırsınız demektir.....
bir zamanlar dednedim bir üniversite domaini alıp subdomainler şeklinde bütün üniversitelere dağıttım hepssine üniversitenin resmi sitesinden yada sadece o üniye ait içerikler paylaşan sitelerden bot yaptırdım hepsine aynı temayı aynı legal adsense yerleşimini yaptım her domain (sub domaine) ayrı backlink çalışmalar yaptıum ve 2 ay sonunda çoğu üni 200 tekili geçmişti ve kazanç göz doyuracak derecede idi bana göre 30 dolar buda 50 tl eder günük hiç yorulmadan sadece botları çalıştırarak çok güzeldi tek aptallığım sitelerin hiçbir zaman yedeğini almamak olmuştu host firması sunucunun yandığını söyleyene kadar bütün emekler uçtu ama güzel olan ise güzel bir deneyim oldu şuan okul okuyorum gelecek yıl bu zamanlar Allah nasip ederse meslek te olurum ve buna benzer bir sistem geliştiririm... buna benzer bir sistem yuapmayı düşünen arkadaşalr varsa şimdiden ayrı ayrı domainler alacğına tek domain alıp sub domainlere bölüp çalışmaları daha mantıklı olur zaten subdomainlerin hepsine ayrı çalışma gerektiriyor....