ayuwage.com'dan bahsetmek istiyorum.

Sitenin çalışma mantığı çok basit.Sitede (Start Earing sayfasında) reklamlar çıkıyor ve reklamlara tıklıyorsunuz.Reklamların türüne göre kazancınız değişiyor.Bunun yanında bazı değişik reklam görevleri var.

örneğin: Search Sites kımsında size anahatar bir kelime ve arama yapmanız gereken arama motoru ile tıklamanız gereken link yazıyor.İnternet tarayıcınızdan yeni bir sayfa açıyrosunuz.Anahtar kelimeyi orada geçen arama motorunda arıyorsunuz.Sonra linki bulup tıklıyrosunuz.Ardından siteye dönüp görevi tamamlandığınza dair butona basıyorsunuz.

Birde ayuwage yağmuru denen bir olay var siteye girdiğiniz zaman bazen her yerde hareket eden ayuwage butonları görüyorsunuz mümkün olduğunca çok ayuwage butonuna tıklamanız gerekiyor böylece süpriz reklamlardan yararlanıyorsunuz.

Ayrıca İnternet tarayıcınıza toolbar yüklediğiniz zaman her daim sitede yeni reklam olup olmadığını görebiliyorsunuz.

Ben bir günde 0,5 dolar yaptım.5 dolar yaptığınızda ödemenizi alabiliyorsunuz.Bu siteden paralı üyelik alarak ayda 100-200 dolar kazanan arkadaşları tanıyorum.

Hemen üye olmak için:

http://www.ayuads.com/?reg=74780