Merhaba arkadaşlar geçen malesef kötü bir olay yaşadık forum olarak Hepimize geçmiş olsun öncelikle.
Daha önce açmış olduğum konumu tekrar açmak istiyorum.Bu konumda toplamda 10 ticaret yapıldı.
------------------------------------
Video tanıtımı yaparken;

-Dikkat çekici başlık yazılır.(Bu şekilde yapılarak daha çok insanın videoyu izlemesi ve sitenizin linklerini görmesi sağlanır.)

-Bilgisayarımdan çok fazla hesap aldığım için artık hesap alamıyorum.Hesaplar sizin tarafınızdan temin edilir.

-Sizin vermiş olduğunuz keywordler girilir.

-Burada belirtmek istemediğimiz bir kaç özel yöntemimizi uygularız.

Ödeme:misli,iş bankası,akbank..vb

Referans :

NOT-1 ::iş bitimi sonunda size AYRINTILI bir şekilde ne yapıldıysa hepsinin raporu verilir.

NOT-2: Eğer olurda bizim yaptığımız çalışmalardaki videolarınız mı silindi.?Merak etmeyin biz sizin yerinize tekrardan
ÜCRETSİZ OLARAK YAPIYORUZ.(Önemli olan müşteri memmuniyetidir.)

NOT-3 :r10 Database silinmeden önce forumda yaklaşık 10 kişiyle videobacklink siparişi yaptık.

NOT-4 :Eğer istenirse ticaret sırasında karşılıklı olarak ikimizde ad soyad - cep.tel verebiliriz.(Amaç kimse madur olmasın)

kalite adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşla sitem için video alımı yaptım, güzel hizmeti ve hizmette sorumluluğunun üst seviyede olduğunu gösterdi. Herkese tavsiye ederim.
gravedigger_yk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yotube paket 1 alındı arkadaş güzel bir iş çıkardı ellerine saglık
BirolTURK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1. paket alındı.Gayet ilgili güzel bir arkadaş.
Kuzeytemiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
250 video için hesap bilgilerinizi öncelikli şansoyunları ve garanti havale olmak üzere özel mesaj olarak atabilirmisiniz? Birde daha önceden ben size bir calısma yaptırmıştım.. O çalışmada kullanmış oldugunuz user'ı kullanmadan calısma yapabilirsiniz değilmi?

(diğer referanslar db gitmesinden dolayı malesef kaybettik)