Merhaba arkadaşlar geçen malesef kötü bir olay yaşadık forum olarak

Hepimize geçmiş olsun öncelikle.
Daha önce açmış olduğum konumu tekrar açmak istiyorum.Bu konumda toplamda 10 ticaret yapıldı.
------------------------------------
Video tanıtımı yaparken;
-Dikkat çekici başlık yazılır.(Bu şekilde yapılarak daha çok insanın videoyu izlemesi ve sitenizin linklerini görmesi sağlanır.)
-Bilgisayarımdan çok fazla hesap aldığım için artık hesap alamıyorum.Hesaplar sizin tarafınızdan temin edilir.
-Sizin vermiş olduğunuz keywordler girilir.
-Burada belirtmek istemediğimiz bir kaç özel yöntemimizi uygularız.
Ödeme:misli,iş bankası,akbank..vb Referans :
NOT-1 ::iş bitimi sonunda size
AYRINTILI bir şekilde ne yapıldıysa hepsinin raporu verilir.
NOT-2: Eğer olurda bizim yaptığımız çalışmalardaki videolarınız mı silindi.?Merak etmeyin biz sizin yerinize tekrardan
ÜCRETSİZ OLARAK YAPIYORUZ.(Önemli olan müşteri memmuniyetidir.)
NOT-3 :r10 Database silinmeden önce forumda yaklaşık 10 kişiyle videobacklink siparişi yaptık.
NOT-4 :Eğer istenirse ticaret sırasında karşılıklı olarak ikimizde ad soyad - cep.tel verebiliriz.(Amaç kimse madur olmasın)
Arkadaşla sitem için video alımı yaptım, güzel hizmeti ve hizmette sorumluluğunun üst seviyede olduğunu gösterdi. Herkese tavsiye ederim.
Yotube paket 1 alındı arkadaş güzel bir iş çıkardı ellerine saglık
1. paket alındı.Gayet ilgili güzel bir arkadaş.
250 video için hesap bilgilerinizi öncelikli şansoyunları ve garanti havale olmak üzere özel mesaj olarak atabilirmisiniz? Birde daha önceden ben size bir calısma yaptırmıştım.. O çalışmada kullanmış oldugunuz user'ı kullanmadan calısma yapabilirsiniz değilmi?
(diğer referanslar db gitmesinden dolayı malesef kaybettik)