Bu dediklerini 6 sene önce yaptım ve kazandım.(hâla 'da Yapıom)

hep bu mantıkta gittim 10 senedir 1 elin nesi var 2 elin sesi var dedim 1 siteden günlük 3 beş saat uğraştıktan sonra ay sonu 100 150 $ aldım baktım ki olcak gibi değil fazla uğraşmadığım sadece rayına oturana kadar (yaklaşık 1 ay boyunca içerik güncelleme link v.s işlemlerin düzenli yapılandırılması sürüyor) bir site bana ilk ayını geçince 0.5 $ ila 1$ arasında bırakıyor yaklaşık 67 tane site açtım bunları 2 ay için böyle besledim tanıttım ilk aylarda sitelerin hepsinde min 50 hit vardı ve hepsi 2 $ altında bir rakam veriyordu ortalama olarak 67 site günde 2$ = Günde 124$ Ayda 3720$ çok iyi bir rakam peki sonuç ne bir iş yerinde sabah 6 da iş başı yapıp akşam 5 de paydos ve 11 saat in 10 saati full ayakta tempo ile çalıştığın zaman istanbul gibi rakamsal değeri en yüksek şehirde alacağınız maaş +1600 TL (iş biliyorsan) evdede kendini bu şekilde adapte edersen bu işi başarabilirsin ben 11 saat el işinde çalışıcağıma kendi web işimde çalışıcam ozaman bu rakamları kazanabiliyorsun ....

ikinci bir yol daha var bu yolda uzun vadeli bir yol tek dalda forumlar kurucaksın içeriğini kullanıcılar tutucak güncel kalıcak sen sadece link ve reklam yapıcaksın ama kategorilerin çok iyi olması lazım şunuda ekliyim global forum demek boşa zaman boşa emek demek şu zamanda ama tek başına kadınlar için forum oyun için forum diziler için v.s tek dalda yaparsan kitleyi yakalayabilirsin inş yardımcı olabilmiştirim

Dipnot : ilk başta dediklerimi 2006 2007 yılı yaptığım istatisliklerdir. o 67 sitenin çoğu sub domain idi şimdi onlar Blogger forever Blogger yıllık ücret yok hiç bişi yok