everquest adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Demek istediğimi güzel özetlemişsiniz. Birazda süreç için detaya inerseniz çok kişi sizden yararlanmış olacaktır.
1 ay içerisinde günlük 0,50€ kazandırmaya başladı her site, zaten gelen geliri gördükçe şevkiniz artıyor daha fazla ilgilenmeye başlıyorsunuz. 2. ayın ortalarında 1€ olmaya başladı gelir, devam etti sonra 10 ay kadar öyle

DeepZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam konuya noktayı koyduğunuz ağaoğlunun sanal versiyonu gibi para kazanmışsınız mübarek Konuyu okudum ve sizin yazdığınız en mantıklısı ve sonuç da olumlu. Yani önemli olan yabancı içerik kullanmak. Konu sahibine de bunu belirtmek gerekir. Bu tür projeler sadece yabancı içerik sayesinde kazandırıyor ve tabiki de adsense yerine yabancı, güvenilir reklam frmaları kullanarak. Hatta adsenseden daha çok verdiklerini de okumuşluğum var. Bir de niche domainler bulup, yabancı içerik ile kazanabilirsiniz. Adsensede kullanabilirsiniz ama banlanma ihtimalini de es geçmemeniz gerekmekte...
Adsense'den 2-3 kat fazla veren, hatta ve hatta banner reklamlarda gösterime bile para veren bir şirketle de çalıştım.

İlk ay 3000$ ödememi yaptılar, fakat bu ***** değildi facebook uygulamasıydı.
2. ay 5000$ ödememi yaptılar, her şey yolunda gidiyordu, uygulamadaki kullanıcı sayısı arttı.
3. ayda 12.000$ ödeme yapacaklardı, hesabımı banladılar

Ama şunu söyleyebilirim, adsense'den daha fazla memnun kaldım o şirketten.