demreli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sakin ol biraz.Kim bizim güvenliğimizi sağlıyormuş polisler mi ? Tek yaptıkları halka kimlikl sormak ve olay bittikten sonra olay yerine gelmek.

Kimseye çamur attığımız yok benim tek derdim polis olanın kendini bir b*k sanması.

Tecil için askeriyeye gittiğimde sırada beklerken önümde iki tane polis memuru vardı.Sıra onlara geldi.İşlem için içerideki asker kimlik istedi.Elemanlar kimliklerimiz yanımızda yok polis kimliğini verelim dedimler artist bir şekilde.İçerideki askerde kimlik yoksa gidin getirin diyerek bunlara bir ayar verdi Polis olmuşlar kendilerine her kapı açılacak sanıyorlar.

+ geçen araba kullanırken sokakta bir minibüs yolu kapamış bende kornaya bastım.2 dk sonra kısa boylu bir eleman geldi.Noluyo felan yaptı.Dedim yolu niye kapatıyorsunuz açsanıza.Cebinden çıkardı polis kartını fazla konuşma dedi ( artist olmuşlar kimlikte adam olduk sanıyorlar ) mecburen geri geri çıktım o sokaktan.Malesef bu tiplere karşı elimizden birşey gelmiyor.
Sen koskoca teşkilattaki 3-5 çapulcunun yaptığı öküzlüğü tüm teşkilata mâl ediyosun.

Yoksa heryerde var böyle insanlar. Geçen facebook'ta kazandığımız okulları yazdığımız bir grupta adana'da okuyan bir arkadaş ekledi, hiç tanışıklığımız olmamasına rağmen gelirsen yardımcı olurum dedi ve birçok bilgi paylaştı. Bana üst devrelerine 'abi' demen gerektiğini söyledi yaşı senden küçük bile olsa. Ki kendisi bana öyle hitap etmene gerek yok dedi. Herşey egoyla âlâkalı. Kişiden kişiye değişir durum.

E burda da serdal adlı arkadaş, sağolsun direk "ben abin" diye giriş yaptı meseleye Yani kendi içinde bile olabiliyor böyle şeyler.

İnsan ne olursa olsun, insan olmalı. Ben de burda zaten direk "Polis oldum", "komiser olacam direk" diye cümleler kurmadım. Gidip sağlıkta daha ilk günden bile elenme ihtimalim var. Ben sadece sevincimi burda paylaşmak istedim ama karşıdan böyle küçük düşürücü sözler duymak ister istemez sinirleri hoplatıyor.