HKND adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
peki mesela 2012 londra olimpiyatları şeklinde mi olmalı yoksa 2012,londra,olimpiyatları mı?
bence 2012 londra olimpiyatları şeklinde olmalı.
wp kullanan arkadaslar taglar konusunda /tag/ kalıcı bağlantısının en azından adını değiştirirlerse fayda göreceklerini dusunuyorum ornegin sitenizin anahtar kelimeleriyle alakalı bir kelime yapabilirsiniz. /tag/ ı komple kaldırın hatta url yapısından faydasını gördüm. ama uzun süredir sitemde ne olur ne olmaz die tag kullanmıyorum. yogurdu üfleyerek yiyorum

bence bide şöyle bir yanlıs yapılıyor tag kullanımı konusunda gözlemlediğim kadarıyla. bildiğiniz gibi tag'larda 'more' (devamını oku) etiketine kadar listeleniyor yazılar. diyelimki ayakkabı fiyatları başlığınız etiketinizde adidas ayakkabı fiyatları more (devamını oku) tag'ınızda 200. karakterden sonra. siteadresi.com/tag/adidas-ayakkabi-fiyatlari sayfasında sadece 200 karakterlik bir yazı listelenceği için bu sizin için dezavantaj olacaktır. belkide o 200 karakterlik yazının içinde adidas ayakkabı fiyatları ile ilgili hiç birşey yazmıyor olacak.