bu siteler güvenilir mi acaba ?
Güvenilir.
Deneyen varmı arkadaşlar paramız uçmasın
İlk linkte yer alan operatörlerin sayfasını açın sağda WM ID altında onların WM ID lerine tıklayın ilgili operatör hakkında birçok bilgi ilgili sayfalarda var. Aralarında 10 yıllık olanda var 5 yıllık olanda 2 yıllık olanda.
Forumda bu işi yapanlar var neden yabancı sitelere yöneliyorsunuz
Çok basit 5 dolara para limiti olmadan dönüşüm yapabildiğimiz için. Forumdaki kişide benim için yabancı dönüşüm yapan operatörde benim için yabancı. Bu forumdaki ticaret yapanlar işi öldürdüğü için benim için çenç siteleri daha makul.
Bu operatörler api sistemi ile çalışmakta. İlgili sitelere üye oluyorsunuz çenç işlemi başlatıyorsunuz ve bir link oluşuyor tıkladığınız zaman webmoney açılıyor sizden kullanıcı adınız ve şifreniz talep ediliyor giriş yapıp işlemi onaylıyorsunuz.
Para onlara geçiyor, akabinde hangi kanala istediyseniz 4 saat içersinde paranızı geçiyorlar. Bu süre operatöre göre değişir çalışmak istediğiniz operatöre bunu sorabilirsiniz.
Bilmeniz gereken diğer unsur, bu operatörlere üye olurken cep telefonunuzu doğru girin. Çoğu işlem için size kod gönderimi yapıyor. Ticket filan açıldığı zaman mesaj geliyor, ödemeyi size geçtikleri zaman mesaj geliyor gibi gibi, çenç başlatmak istediğiniz zaman kod geliyor.
Oldu sorun yaşadınız, api sistemi ile aktarım yaptığınız için şikayette bulunabiliyorsunuz. Dediğim alanda WM ID altında yer alan linklere tıklarsanız birçok bilgi mevcut.
Ayrıca
tanerbm'inde dediği gibi ilgili alakalılar. Skype, icq gibi kanal üzerinden kısa zamanda yanıt alabiliyorsunuz.