@Mugger kendine has taktikleriyle tekeri döndürmeyi başardı ve bu şekilde devam edeceğini temenni ediyorum.
Ben buğün 4.kampanyayı yayına soktum.
toplamda 50 kelime ve gelende minumum teklifle ilk sırada yer aldım.
1.55 lead olan kampanyamda kullandığım arama hacmi geniş olan ve aslında benim direk hedef kitlem olmayan 3 kelime için normaldeki tekliflerimin 3-4 katı teklifle 0,07-0,09 a çıktım ve şuana kadar yalnızca onlardan 20 tık aldım ama direk hedef kitlem olmaması nedeniyle şu an için dönüş yok. Yanlış bir strateji olduğunu düşünüyorum

1 -2 gün daha bekleyip bundan emin olmak istiyorum.
Şuanda diğer kelimelerden tık almadığım için bunların başarısız olduğunu görüyorum yalnız tık aldığım takdirde leadın hangi kelimeden geldiğini görebilecekmiyim.Buna göre stratejime yön verme şansım olacakmı ?
Şu anda 20 tık maliyetim 1,68 ama hesabımdan 2,4 düşmüş bunun nedeni nedir maliyeti 2,4 olarakmı hesaplamalıyım ?
Birde peerfly ilk başvurumu nazikce reddetmişti ileride başvuruda bulunduğumda bu bilgisayardan başvuruda bulunmuş olmam yasak nedenimidir direk başvurum reddedilirmi ?
not. şu anda kontrol ettimde reklam linklerim tıklandığında sayfanın hata mesajı verdiğini gördüm

çıkarılan ders networkünü iyi seç. Network kayıt konusunda pek çok kişi aynı sıkıntıyı yaşıyor sanırım.
Bu arada hayırlı kandiller.
Bol kazançlı günler.