yusufriza cevaplıyor... 04-07-2012, 17:36:24
Toplamda 0,44 eklemek tam olarak ne demek? Tüm kelimelere ödenen para mıdır? Kelime başına ödenen mi? Tüm kelimelere ise harika bir nokta yakalamışsınız tebrikler.
Şu mantık kurgusu önemli. Kelime başına ödediğiniz tutar ile kazandığınız miktarda siz iyi durumdaysanız hiçbir sorun yok. Daha iyi duruma gelmek için ya benzer keyword bulmak gerek ya da kelime başına ödenen miktarı azaltmak ama sıralamadaki genel yarıştanda da çok kopmamak gerek.
Toplamda 0,44 cent ödeyip 5,20 kazanılan bu stratejiden sakın şaşmayın bulabildiğiniz kadar kaliteli iyi kelime bulmaya çalışın çünkü harika bir oran ve sürekli izlemede kalın.
ben bu sabah açtığım kampanyalarda bu saate kadar 200 dolar kazanıp 132 dolar harcadım. Kazanç iyi gibi görünse de sizin yakalamış olduğunuz dönüşüm oranı şu an çok iyi durumda. Sakın bu stratejiyi bozmayın. iyi kalite az rekabetli kelime avına devam kampanya sürekli ayakta kalsın ve kontrolde tutun sahte tıklamaları sürekli blok. Uyanık olmalı.
İnanılmaz mutlu oldum. Umarım diğer arkadaşlar da bu sonuca ulaşırlar. Bu başlığı okuyan veya ileride okuyacak kişiler sizin buradaki gelişiminize gıpta ile bakacaklar eminim. Hiç durmadan bu yaz bu olaya çok sıkı bir şekilde eğilin....
Mugger adlı üyeden alıntı:
Bugün şu saate kadar kazancım 5,20 $.Dediğiniz gibi excel dosyası hazırladım.Her şeyi oraya not ediyorum.Yeni keywordler buluyorum.Özelden de bir soru sordum tıklamalar hakkında.
Not: Ben yazarken 6,60 olduğunu okudum. Bugün akşama kadar 20 doları yarın sabaha kadar 50 doları aşmasını bekliyoruz. Şu an süper ötesi bir başlangıç oldu