yusufriza adlı üyeden alıntı:
Şu an kampanyanın pause yap. Merak etme sorun olmaz. Önemli olan neydi onu hatırlayalım. 7search e sen para yatırıyorsun ve orada tıklamalardan gelen leadler ile para kazanıyorsun ama bunun dengesini kurgulamaktı, yani ilk günlerde yazdığım yazıyı mutlaka bir daha oku. Örneğin 25 dolar harcayıp 4 dolar kazanmışsan burada zarardasın bidlerin yüksektir. O nedenle bidlerini düzenlemen lazım çok tıklanıp da convert etmeyen kelimeler vardır. Bunları kampanyadan silmen gerekir. Çünkü orada kampanya yapan birileri de sürekli tıklayıp eğer keywordun birinci sıradaysa oyunun dışına itmeye çalışıyor olabilir. Şimdi kampanyanın pause yapmadan önce bana özelden ekran görüntünü gönder bugün sana bir analiz yapayım durumu düzeltmeye çalışalım.

İlk baştaki kurulamız neydi bilinçli para kaybetmek. Yatırdığın 25 dolar erirken sana daha çok geri dönmeli başlangıç için 30-35 dolar bile dönse kâr diye bakacaksın, ama dönmüyorsa bile tatktiği geliştirip bir sonrakinde kaybetmemeyi öğrenmek gerekecek. Özelden ekran görüntüsünün gönderirsen yardımcı olurum. Ekran görüntüsünden sonra kampanyanı durdur. 3 lead ile ne kazandın ve şu ana kadar o kampanyada ne harcadın onu da yazarsın analizini yaparız.

Bu kadar azimli çalışmadan dolayı tebrik ederim. İlerleyen süreçte 30 lead geldi demeye başlayacaksın sonra günlük 250 leadi geçemiyorum diye canın sıkılacak o dönemler için hazırlık yapıyorsun. Başarılar....

Not: yazının içinde önce pause yap sonra yapma dememin sebebi şu, bana ekran görüntüsünü göndermeden önce canlı halini gönder analizini yapayım gönderdikten sonra ise boş yere para gitmesin pause yap bekle düzeltilecek durumları düzeltelim daha sonra devam edersin ilk kampanyalarında para kaybetmen çok doğal unutma ama çoğu yeni başlayanlar senin gibi lead alabildiği offeri yakalayamadığı için 7search olayını ilk günden terk ediyorlar. Senin lead alıyor olman son derece önemli o nedenle kampanyanın gelişimine bakıp biraz daha az zararla durumu kurtarmek gerekir.

Mugger cevaplıyor... 03-07-2012, 11:51:52
Kampanyayı durdurdum ve resimleri yolladım