ant07 adlı üyeden alıntı:
Hakarete varan eleştirilerin olsada bence de uzatmaya gerek yok, yazdıklarım zaten amacına ulaştı, mesela dizi yıldızı seviyesinde kazanan arkadaşın artık rakamla kazanır oldu felan.
Ayrıca benim neyi anlayıp analamadığımı sen bilemezsin, burda bişeyler yazmışsam kendime göre değil konuya göre yazdım. Sana bir sorum felanda olamaz çünkü o seviyede değilsin kolay gelsin.
yusufriza cevaplıyor... 02-07-2012, 00:00:49
Tartışmayı uzatmıyor olmana sevindim.
Yazdıklarımın hakaret içerdiğini düşünmüyorum. Ama temel prensibim gerçekte yüzyüze görüşmediğim kişilere karşı kırıcı olmamaktır. Seni rencide edici kırıcı bir tavrım olduysa elbette özür de dileriz. Evet sert tartışmamız oldu ama ben kin besleyen bir insan değilim. Dizi yıldızı seviyesinde kazanan kişi ne yazık ki henüz arkadaşım değil. Sadece abi diye hitap edebileceğim bu konuda uzmanlaşmış ve benim yapacağım başka çalışmalarda önümü açabileceğini düşündüğüm, akıl danışabileceğimi hissettiğim bir abimiz.
Aylık kazancını ben sorduğum için söyledi. "Forumda paylaşmamın sakıncası var mı" dedim. O daha önce belirttiğim gibi oldukça mütevazi bir insan
"insanları heveslendirecekse açıklayabilirsin ama sadece heves yetmez" diyerek de dip not eklemeyi ihmal etmedi, bende bunun üzerine kazandığı miktarı belirttim.
Benim fikrim 70 bin dolar gayet iyi bir rakam ve dizi yıldızları seviyesinde bir rakam olarak düşünüyorum. Elbette uzun süredir televizyon vs izlemediğim için bu rakam için öyle bir değer biçtim. Belki de dizi yıldızı adayları o kadar alıyordur durumu bilemem. Türkiye şartlarına göre ise mükemmel bir rakam desek sanırım bir itiraz olmaz.
Bana gıcık olduğun için şu dönemde elbette soru sormayacaksın. Zaman içinde CPA konusunda çalışmaya karar verip geri geldiğinde ve bugünkü tavrından farklı bir şekilde soru sorarsan bildiğimiz bir konuysa elbette yardımcı oluruz. Ancak seninle hayatta işim olmaz ben bildiğim yoldan devam ederim dersen elbette b
u bilgiler ve daha fazlası warrior ve cpa fix gibi yapılarda var. Sadece şunu bilmen gerekiyor.
Warrior'da insanları bir yöne çekmek için uğraşan gruplar var. Artık eski tadında değil. CPA konusuna çok ilgi duymaya başlayan binlerce insan var. Ve bu
yeni katılanların elindeki 100-200 doları hızla kendilerine dönüştürmek için açtıkları konularla belirli gruplar birbirlerini övüyorlar. Orada mukayese yeteneği ve konuları önceden bilip izlemiş olmak gerekiyor veya eski konuları ve tartışmaları oturup uzun uzun okumak gerekiyor. Bu nedenle ben birçok tartışmayı ve bugün yeniymiş gibi ortaya çıkarılan programı önceden birçok hata yaparak aldığım, denediğim için biliyorum. Ve o tuzaklara düşmüyorum. Umarım sen bana kızıp
oradaki hızla para kazanma vaadi gösteren program-video-e-kitap-webinar tuzaklarına düşmezsin. Kendi mukayese gücüne dayanarak doğru yolu bulursun. Allah yolunu açık etsin...