ant07 cevaplıyor... 01-07-2012, 21:07:58
yusufriza adlı üyeden alıntı:
Artık senin sorularına sürekli yanıt vermekten sıkıldım. Çünkü bunun sonu yok. Eleştirdiğin konular da haksız konular çünkü bu işin içinde değilsin. Bir şekilde bana gıcık olmuşsun eyvallah ama uzatmanın da alemi yok. Bırak insanlar bu konuyu takip etsinler. Sende takip edeceksen doğru düzgün soru sor. Anlamadığın yerler için fikir iste. Etmeyeceksen de Allah yolunu açık etsin.
Hakarete varan eleştirilerin olsada bence de uzatmaya gerek yok, yazdıklarım zaten amacına ulaştı, mesela dizi yıldızı seviyesinde kazanan arkadaşın artık rakamla kazanır oldu felan.
Ayrıca benim neyi anlayıp analamadığımı sen bilemezsin, burda bişeyler yazmışsam kendime göre değil konuya göre yazdım. Sana bir sorum felanda olamaz çünkü o seviyede değilsin kolay gelsin.
omerx adlı üyeden alıntı:
Hocam yukarıda ki söylediğiz olayı hatırlıyorsam adam değilim, yalnız sizin hala aklınızda olduğuna alınganlık,kafaya takma var belli, ve yine isterseniz buradakilere soralım baksınlar mesajlarınıza karar versinler.
Programlar hakkında ne seviyeye geldiği mi seo bölümüne konu açarak oradakilere sorabilirsin.
Konuşma seviyeniz de tam size yakışır şekilde olmus hiç ödün vermemişsiniz.
Sen bak işine cahillerle uğraşmayı hiç sevmem bu mesajına bile cevap yazmamıştım ama artık biraz haddini bilmelisin
Ben kafaya takmış olsaydım zırt pırt karşına çıkardım, hiç gördün mü durduk yerde direk sana laf sokamaya çalıştığım bir post, ama sen bunu bana defalarca yaptın seni hiiç ilgilendirmeyen konularda bile gelip laf sokmaya çalıştın. Hiç birisini ciddiye alıp cevap yazmadım diye işi iyice azıttın
Programlar hakkında ne konular açtığını biliyorum, 10 dakika kurcalayıp çözülecek senuke için en az 5 konu açtın nasıl yapılıyor diye. O çok biliyorum sanıp açtığın 1-2 konu da BH VPS sindeki programların adını saymaktan başka bişey değildi.
Cahilliğin o kadar fazlaki BH vpssini 5-6 kişiyle ortak kullanmak için ortak aradığın konular bile açtın, kullandırırlar mı sana 5 kişiyle.
Bir adam davul tozu bile satsa gidip konusuna ****** miverr yazma, yazarsan öyle her haftanın 3 gününü banlı geçirmeye devam edersin, bu forumun bile nasıl çalıştığından haberin yok.
Dikkat et bak burda süper ultra cahilliğin ortaya çıkıyor, Hem milletin işine karaışıp her hafta ban yiyorsun hem de bu posizyonda biri olarak gelip benim için herkese muhalefet oluyor diyebiliyorsun.
Bundan sonra karşıma kesinlikle çıkma, hadi kendine iyi bak