Gwindor adlı üyeden alıntı:
hide my ass vpn olarak biraz sizi kısıtlayabilir veya sorun çıkartabilir.
Hotspot Shield isimli vpn programını kullanmanızı öneririm direkt browseriniz üzerinden koruma sağlar normal gezersiniz.
yusufriza cevaplıyor... 01-07-2012, 14:55:25
Konuya katkınız için çok teşekkürler. HMA benim açımdan sadece offer test etmek için kullandığım noktada devreye giriyor. Bir yıldır kullanıyorum bugüne kadar sorunsuz bir şekilde sürecime iyi katkı verdi. Elbette her arkadaş istediği vpn programını kullanabilir amacımız göremediğimiz offer sayfalarını görmek. Ona göre LP geliştirmek. Forumda başka bir başlık altında Türk vpn tanıtımı gördüm geçenlerde tam inceleyemedim ama ingilizce bilmeyen arkadaşlar o tarz sistemleri de araştırabilir.
---------- Mesajin yazilma ani 14:55:25 ---------- Önceki Mesajin yazilma ani 14:50:11 ----------
Bir arkadaşımız özel mesajdan içerik kilitleyici sistemle ilgili soru sormuş. Evet para makinası olarak adlandıran siteler ve satışını yapanlar var. Ancak sen henüz bu sürece yeni başladığın için şu an için ona giriş yapmamanı öneriyorum. Şöyle düşün Affiliate denilen büyük bir başlık var. Onun altındaki küçük başlık olan CPA üzerinde yoğunlaşıyoruz ve onun da alt başlıkları var. PPC, PPV, Media Buy, Mail List vs vs gibi bu başlıklardan örneğin PPC'yi uyguluyorsak onunda alt başlıkları oluyor LP ve Direct Link denilen LP ise onlar da kendi arasında çeşitleniyor Direct Link ise onnunda firmasına göre, offera göre stratejisi değişiyor. Bu büyük resime bakınca Piramidin en alt basamağından hemen yukarı sıçramamak gerektiğini görmemiz gerekiyor. O nedenle bazı konuları bilin ve ileride uygulayabilirim diye kenara not alın. Her gördüğünüz sisteme para akıtmayın. Önce işi emekleyerek zorluk çekerek manuel becerilerle götürmeye çalışın deneyim elde ettikçe kendi gelişiminizi zaten sağlayacaksınız. Biraz sabır...
Not: Zamanı geldiğinde içerik kilitleme ile ilgili ayrıntılı yazışırız. O konuda da birçok taktik var. Kimileri günde 500 kimileri 5000 dolar kazanıyor kimileri de günde 200 dolar kaybedip hala inatla devam ediyor. Anladığım kadarıyla bunu rotate offer kavramını araken buldun. Ben o sisteme bulaşmadan önce sadece prosper202 de olgunlaşmanı öneririm. Rotate offer bile henüz senin için erken olmasına rağmen mutlaka denemek istiyorum dersen prosper de ilgili videolar veya bununla iligli tartışmalar hala var. Ama bana sorarsan çoklu offer deneme olayına da şu an için girmen gereksiz. Prosperi sadece tracking piksel için kullan. Convert eden ve etmeyenlerin ayrımını iyi yap analizlemeyi unutma. Kolay gelsin...
Not2: Artık tatile çıkma hazırlıklarındayım. Bu nedenle foruma sıklıkla girsem bile yazmak için değil daha çok takip ettiğim birkaç işi okumak için girerim. Uzun süre yanıt vermezsem bana kırılmayın. Ben gerekli yazıları not alır ileride topluca yanıt vermeye çalışırım.