omerx adlı üyeden alıntı:
Hocam o arkadaşın diğer konulardaki mesajlarına da bakarsanız, herşeye muhalefet, yapacak birşey yok, onuda böyle kabul ediyoruz artık
ant07 cevaplıyor... 01-07-2012, 00:18:22

Hep öyle olur zaten günün birinde benimle ping.fm linklerini kendine gönderiyor diye inat ettin sana defalarca anlattığım halde anlamadın, gittim ping.fm den senin için canlı link kısaltıp getirdim sırf o an içinde bulunduğumuz konunun linkini kısaltmış olduğum için kafan yine basmadı ve ondan sonra bana düşman oldun, çok umrumdaydı sanki

Aylarca premium blackhatlarda dolaştın oralardan öğrendiğin tek şey program adları olmuş yazık, onların kullanmasını bile becerememişsin tweetattack için bu kouyu açan arkadaşı, senuke için başka birini rahatsız edip durmuşsun, şimdi sen bu kafayla bana laf söylesen ne olur söylemesen ne olur. Ayrıca boşuna CPA ile felan uğraşmaya kalkma senin becerebileceğin bir iş değil o.

@yusufriza
Yazım sende de olumlu değişiklik yapmış iyi bir durum bu. Şimdi eski yazılarına dön niye link vermiyorsun diyen arkadaşın postundan sonra konuyu direk ilgilendiren tek yazı yazmışmısın bir bak, yoksa nasıl olsa beni konuda bekleyen 3-5 kişi var diye çaktırmadan gizli şov yapıp kendini mi tatmin etmişsin. Ben r10 da en iyi konu yazdığımda o posttan öncesini incelemiştim.

Mesela şu arkadaş (@turkcekaynak) defalarca bişeyler öğrenmek için sorular sormuş tek cevap yok.