Mugger adlı üyeden alıntı:
Az önce peerfly a girdim.İlk leadimi almışım.Görünce çok şaşırdım.Çünkü bu lead sadece 10 izlenmeli youtube deki videodan geldi
CPA ile tanışmamı sağlayan,bu konuda tecrübelerini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ederim
yusufriza cevaplıyor... 30-06-2012, 21:24:55
Harika haber, bir süre böyle devam etmeni öneririm sonra zaman ayarlı olarak çoklu offerları denersin daha sonra da offer rotate kavramı karşı çıkacak onu denersin, böylece günde 1 convert yerine çoklu offerlarla saatte 10 convert gibi rakamları da görürsün, (yalnız piyasada satılan ve bedava verilen offer rotate araçlarından uzak durmanı da öneririm elbette şu an bu önerdiğim çok ileri bir konu ama şimdiden süreci kısaca söylemiş olayım) peerfly da izleme için kendi tracking pixel aracı da var. Ama kendim özel olarak izlemek istiyorum dersen prosper kurulumu yap. Prosper sitesinde tüm aşamaların ayrıntılı videoları var. Peerfly tracking pixel için luke peerfly sitesinde arat ayrıntılı anlatmıştı diye hatırlıyorum videosunu hemen izleyip uygulayabilirsin.
Bol kazançlar.
Not: Bana özelden de yazabilirsin. Hala yazan birçok kişi var. Ben notlarımı alıyorum. Bir kişi ile tartıştık diye sizleri de kısa sürede yarı yolda bırakmayı gönlüm elvermiyor. tatil sonrası gelen sorulara toplu yanıt veririm.
Not2: daha sonra rotate offer olayını prosper202 yi kurduğunda da halledebilirsin...