ant07 adlı üyeden alıntı:
yusufriza cevaplıyor... 27-06-2012, 09:36:13
Küçük bir şey bahane edilmiş öyle mi? Veya burada benim sır olarak söylediğim şeyler o sitede varmış öyle mi?
Şimdi bu kadar zamandır yazdıklarımın tamamı okunsa idi bu sözler söylenebilir miydi?
Bir kişiyi eleştirirken bile hakkını vererek eleştirmek gerekir. Eleştirdiğiniz kişinin düşünceleri ve yazıları ise o yazıları okuyup eleştirmeniz gerekir.
Okumadan veya okuyup da ne anlatıldığını anlamadan eleştirmek mi? Aşağıya kendi yazdıklarımdan uzun uzun araştırmadan sadece üç adet metni alıntılıyorum yazıların içinde aratıp bulabilirsiniz. Bakın bakalım ben ne demişim?
1- "
Siz 1000 kelime doğruyu söylersiniz o bin kelimenin içinde 1 kelimelik yanlışı birisi bulur ve sizi karalamaya başlar. Bu nedenle hiç tartışmalara girmem. Herkes bildiği yoldan ekmek yesin Allah yolunu açık etsin ben yeni başlayacak genç arkadaşlara dikkatli olmaları yönünde önemli tavsiyelerde bulunduğumu düşünüyorum."
2- "
Burada yazdığım birçok yazıda o kadar çok ipucu var ki, herkesin önünde google denilen arama motoru da açık, bazı terimlerden bahsediyorum, bazı sözlerden alıntılama yapıyorum, çeşitli forum adından veya network adından bahsediyorum. İnsanlarımız tembelliği bırakıp araştırmaya yönelebilse şu kelime neymiş diye merak edip aratsa karşısına neler çıkacak? Sonuç olarak bu yazılarda bahsi geçen forum, site veya yapı isimlerini çok ama çok az bir zahmetle ve lütfen araştırarak benim burada söylemediğimi oralarda tamamen açık şekilde bulabilirsiniz. Bu kadarcık zahmet emin olun sizi yıpratmaz, yormaz ve mahvetmez."
3- "
Açık kaynaklardan ve arama motorlarından yapılan aramalarda "CPA Marketing" yazıldığında benden istenen ama ısrarla vermekten kaçındığım her türlü linke ve daha fazlasına ulaşılabileceği de belli idi."
Sadece yukarıdaki bu üç maddeyi okuyun.
Bu konu benim için kapanmıştır. Warrior'un adını yolunu bilmeyip bu sistemin ne olduğundan haberi olmayan birçok kişiye bu yazılarla öğrettiğim ve gözlerini açtığım için ben çok mutluyum. Bunu ben söylemiyorum özel mesajlarla bana destek olan teşekkür edern onlarca arkadaşımız söylüyor.
Bundan sonra tek yapacağım şey bu konuda tek kelime söylememek olacaktır. Nasıl olsa sır olarak verdiğimi söylediğim şeyleri (nerede söylediysem ayrı bir tartışma konusu) artık açık kaynaklardan bulabilirsiniz. Benim kendi deneyimlerimden yola çıkarak yazdığım ve excelde takip ettiğim tablolara kadar tüm aşamayı saklamaksızın (linkler hariç
neden verilmediği de ayrıca özenle belirtilmişti onu yazmıyorum meraklısı arayıp bulsun) ilettiğim her konuyu sır olarak belirttiysem sadece bir linkle açıklanamaz değil mi? Yazdığım her aşamayı her konuyu her tabloyu açık kaynaklardan burada linkler verilerek gösterilsin isterim. Yapılabilir mi? Zannetmiyorum. Ama bu konuda yazdığım ilk mesajın son cümlesini de burada size ilettiğim maddelerin en başına koydum. İçerisinde bir kelimelik bir yanlışlık dahi bulunamasa bile yazdıklarıma karşı insanların bakış açısı ve kolayca karalama, hakaret etme durumu oluşmuşsa bu konuda hiçbir tartışma yapmam, sadece geçen gün usta bir abimizin özel mesajda söylediği gibi en iyisi uzaktan izlemek olacaktır.
Herkese bol kazançlar....