WonnicK cevaplıyor... - 21-06-2012, 04:20:16
@yusufriza Media-buying denemeleriniz oldumu ? Söylediğim gibi bir süre önce PPC den sıkılıp media-buying'e odaklanmıstım ve baya bi zarar etmiştim. Siz hiç denediniz mi ?
---------- Mesajin yazilma ani 04:20:16 ---------- Önceki Mesajin yazilma ani 03:46:19 ----------
Gece gece bende birşeyler ekliyeyim.
Kendinize bir VPN edinin. Farklı ülkeler için farklı offerlar ile farklı campaignler yaratıp çalışacaksınız. Hangi offerla calısacağınızı seçmeden önce onun landing page'ini görmek en doğal hakkınız ve türk ip si ile ya o offer size görünmez yada networkun anlaşmalarıyla türkiye için başka bir offera yönlendirilirsiniz. Ben
Astrill kullanıyorum ve çok memnunum.
Bunun dışında özellikler mail submit offerlarda dikkat etmeniz gereken diğer bir önemli husus offerların kaç sayfa olduğu. Örneğin 4-5 sayfalık ve uzun formlar olan offerları seçtiğinizde ziyaretçiler tamamını doldurmadan sıkılıp sayfayı terkedecektir. 1.60 - 1.80 den bu offerları yayınlamak yerine 0.70-1$ aralığında 1 page / 2 page offerları tercih etmek conversation rate açısından daha faydalı olacaktır ve sizin daha sağlıklı campaignler oluşturmanızı sağlayacaktır.
İyi geceler.