yusufriza cevaplıyor... 20-06-2012, 22:39:18
İşin ustalarından diyebileceğim bir arkadaşımız (abimiz) özel mesaj iletmiş. Aynı düşüncedeki insanların mutlaka bir süre sonra karşılaşmaları olasıdır ve sanırım bu bu gece gerçekleşti. Sizi tanıdığıma sevinirken elbette forumda paylaştığınız iyi niyetli bilgilerden dolayı başınıza gelenler için üzüldüm. Ne yazık ki insan kalitemiz bu, kısacası eldeki malzeme böyle ve biraz samanlıkta iğne arıyoruz gibi bir durum. Yine de soru yerine özel mesajlarda görüş bildiren genç arkadaşlarımız da olmuyor değil. Sürekli soru sormanın beyni aydınlatması bir yere kadardır da kimi insanlar sürekli araştırır ve "ben bunu buldum sizce nasıl" der. İşte o beyni hem zorlar hem de geliştirir. Kutunun dışına çık diye bağırıyorsak bundandır. Bunu anlatabilsek biraz. Elimizden geldiğince kırmadan dökmeden aynı uyarılar hemen her mesajda vererek yazmaya çalışıyoruz. Sizde içinizdeki bilgi verme ve öğretme isteğini sitenizle yerine getiriyorsunuz. Bende kaliteli bilginin hoyratça hazır lopçulara gitmemesi tarafındayım. Vaktim olursa, düşünsel olarak hala istekli olursam Eylül ve Ekim ayında çok geniş kapsamlı bir CPA Eğitim sitesi hazırlamak istiyorum. En azından Türk kullanıcılarının temiz ve legal bir sistemle kaçak oynamadan nasıl kazanacaklarını ve kendilerinin de yeni gençlere olanak sağlayacakları bir yapı oluşturmayı istiyorum. Elbette hevesimizi, isteğimizi kırmazlarsa diyelim. Geceye noktayı koyalım....