yusufriza cevaplıyor... 20-06-2012, 10:31:56

Orcn adlı üyeden alıntı:
Bir önceki sayfada yazdığım gibi konuyu baştan sona tekrar okudum, çeşitli araştırmalar yaptım. Özellikle Warrior Forum'dan birçok konuyu yer imlerine ekledim, henüz tamamını okuyamadım. Birçok şeyin ne olduğu konusunda en ufak fikrim dahi yokken şimdi çoğu hakkında en azından fikir sahibiyim; ne nedir, ne değildir diye...

Bu konunun bu kadar az ilgi görmesi gerçekten şaşırtıcı. Bu kadar önemli bilgilerin yer aldığı bir yazı dizisi ve gerçek hayattan örnekler... Ancak sanırım hazıra fena biçimde alışmış durumdayız ki bu konuya çok az yorum, destek vs. gelmiş. Böyle paylaşımlar çok fazla yapılmıyor ve yapıldığı zaman da maalesef değeri bilinmiyor.

Tekrar tekrar başta yusufriza'ya bu konu için ve yaptıkları katkılar için diğer arkadaşlara sonsuz teşekkürler ediyor ve yaptıkları her işte başarılar diliyorum.
Güzel düşünceleriniz için teşekkürler, konuyla ilgili okumaya ve araştırmaya hız kesmeden devam edin, benim size tavsiyem bilgisayarınızın masaüstünde CPA adlı büyük bir dosya açın içine de çeşitli dosyalar açın video dersler, programlar, yazılı dökümanlar vs vs gibi ve disiplinli şekilde dosyanızı doldurun, acele etmeyin. Sindirerek ve zamana yayarak öğrenmeye çalışın. Tüm bilgileri bir anda öğrenmeye çalışmak kafa karıştırıcı olur. Konuyu en mutlu ve en iyi para kazandıran yerinden değil de tam tersine en baştan kurulum ve kullanım gibi teknik detaylarına dikkat ederek araştırın. CPA ile ilgili araştırmanızda görmüşsünüzdür yararlı bilgiler verenler olduğu gibi yanıltıcı bilgiler vermeye çalışanlar da çok fazla bulunmakta bu nedenle webden her okunan bilginin %100 güvenilir olduğuna inanmadan ve sürekli kafanızda küçük soru işaretleri ile okuyun. Peki gerçeği nasıl bulacağım derseniz bu insanları biraz tanımakla ilgilidir diyebilirim. Yazım şekillerinden size yaklaşımlarından diğer insanlarla kurdukları diyaloglardan kısacası yardım edenlerin bilgi/birikim ve kültür düzeyleri genelde yüksektir egoları ile sorunları bulunmamaktadır. Yardım edermiş gibi yapanlar ise sürekli konuyu kendi kazançlarından çok paradan yüksek kaliteli yaşamdan açarlar ve size birşeyi öğretmek yerine kendi sistemlerini pazarlama yoluna giderler. Bu temel iki ayrıma bakıldığında diğer küçük nüansları da bu sistemde görebilirsiniz. Benim bu konu altında daha önce yazdığım ve insanları kandırmaya yönelik içeriklere karşı uyanık olma durumunu mutlaka aklınızda tutun. Umarım bu yaz sabırlı bir çalışma ile CPA sistemine sizde katılırsınız...

Unutmayın CPA'da karşılıklı bir yarış yok herkese yetecek kadar para var. Sadece sisteminizi ele geçirmek isteyenlere karşı kendinizi korumanız gerekir. Bu nedenle çok kazandıran sisteminizi açıklamayın. Bol kazançlar...

turkcekaynak adlı üyeden alıntı:
Bu networklere üye olmanın bu kadar zor olduğunu bilmiyordum. vakti zamanında cj uyeliğim vardı oda askıya alınmış.
Güvenli üyelikte sıkıntı yaratmayan veya Türk yöneticinin yer aldığı bir network mevcutmu acaba ?
Size tavsiyem başlangıçta güçlü networklere üye olmaya çalışmayın. Ciddi bir prosedür gerekli ve daha önce bu tarz bir form doldurmadıysanız kabul edilmeme oranınız çok büyük. Ancak bir networke girmeden de bu sistemi anlayamazsınız. Bunu nasıl çözersiniz? Size ödeme yapmayacağı belli olan ucuz ve kalitesiz networklerde var. Yani kim başvurursa bir iki saat içinde onaylayıp kabul eden yapılar. O yapılara başvurun. Kabul edilirsiniz. Offerlar nasıl listeleniyor nasıl kampanya düzenleniyor ne nedir ne değildir vs vs birçok şeyi acemilik dönemini orada geçirin. Kaydolduğunu ucuz network için çok para harcayarak yoğun çalışmaya girmeyin sadece 50 dolar gibi küçük bir para harcamayla denemeler yapın o paranın gittiğini varsayarak beklenti oluşturmadan harcayın daha önceki mesajlarımı okuduysanız bilinçli para kaybetmekten bahsetmiştim. İşte bilinçli bir şekilde yerine göre 30 yerine göre 50 dolar gibi bir para harcayıp çeşitli kampanyalar yapıp acemilik döneminizi atlatın daha sonraki dönemde ödemesi sorunsuz büyük networklere nasıl başvuracağınızla ilgili araştırma yapar ve onlara kaydolursunuz. Eylül veya ekim döneminde açacağım sitede büyük networklere başvuru ve kabul edilme süreciyle ilgili çoğu kişinin gözden kaçırdığı özel bilgileri anlatan bir ders hazırlayacağımı da belirteyim.