wonnick adlı üyeden alıntı:
Kesinlikle soylemek istedigim birsey var benimde. Yeni baslayanlar media buying ile baslamasin. Gecen sene 100.000$ lik lead generate ettim cost 35k civariydi. 2012 media buying ile basladim yabanci arkadaslarin zorlamasiyla. Ilk 1.5 ayda 10k civari zarar etmistim. Yeni baslayanlar icin en iyisi pps, ppc networkler. Ilk kampanyalarinizda %15-20 lik bir karlilik iyidir. Hic kimse ilk kampanyasinda %80-90 kar orani yakalayamaz unutmayin. Ama bu basta gelen 15-20 ayni zamanda tehlikeninde habercisidir. Surekli analiz
Edit: ayrica e-booklara para vermeyin ihtiyaciniz olan tum bilgiler forumlarda var. Bir kisi 10.000 lerce dolar kazandigi yontemini 19,99$ a satiyorsa coktan saturated olmustur. Binlerce dolarlik ebook almisligim var pek cok ozel foruma uyede oldum. Hatta birisinin uyeligine 699$ para vermistim ama public forumlardan cok buyuk bir ayricaligi yok.
Edit2: ve surekli affiliate managerlarinizla aranizi iyi tutun. Campaignlerinizi birlikte analiz edin. Shaving yapan networklere dikkat edin. Saglam bir networkte cok kazanirsaniz onlarda cok kazanir ve sizi daha cok sever kollarlar. Bunun sonucu daha iyi payoutlar ( 1.60 lik bir leadi sizem 1.80 - 1.85 yapabilirler ) daha iyi payment ler ( weekly payments ) ve hediyeler

cpalead her ay kesinlikle kocaman bir gift kolisi yollar hala. Icinde trophylerim, battaniyeler vs.
Muhammedd cevaplıyor... 24-05-2012, 22:11:35
Zaten blackhat sitelerinde bu e-kitaplar videolar olsun,bulunmakta plr kitaplara hiç bir zaman para vermeyin.Başlıyacaksanız blackhat sitelerini dolaşın,gerekli istemediğiniz kadar kaynak bulabilirsiniz.