Muhammedd cevaplıyor...
Öncelikle yusufriza arkadaşımıza teşekkür ediyorum peerfly kısaca anlattığı için
Evet yazınızı bugün gördüm,ve cevaplamak istedim.Şimdi pinballpublishernetwork ile peerfly arasında fark vardır.Şimdi ben size bu farkın ne olduğunu göstericem.
Yukarıdaki resimde ares programını amerikalıların indirip yüklemesine 1.10$ vermekte peerfly.Diğer yandan PinballPublisherNetwork'a baktığımızda
1.United States, United Kingdom
2.Canada, France, Germany, Netherlands
3.Australia, Austria, Belgium, Denmark, Finland, Ireland, Italy, New Zealand, Norway, Portugal, Spain, Sweden, Switzerland
Burada ise dikkat ederseniz sadece amerikalıların yüklemesine değil.Diğer ülkelerin yüklemesinede para vermekte.Örnek vericek olursak diyelim web sitenize programın linkini koydunuz ve insanlar gelip indirmeye başladı.Sitenize %100 amerikalının indireceği ne malum?Ya kanadalı indirirse! Peerfly para vermiyecekmi?Evet vermiyecek çünkü sadece amerikalılara dediği için sadece amerikadan gelen indirmeleri sayacak kanada indirmeleri değil,yani sonuç olaraktan yabancı download siteleri için bire bir karlı olan pinballpublishernetwork'dur
Herkese bol kazançlar...