brown adlı üyeden alıntı:
Peerfly'a download blogum için kayıt oldum ama telefon onayını geçtim webcamden foto çekip onaylamanız gerekiyor diyor.
Birde peerfly ve PinballPublisherNetwork (w)arez blog kabul ediyor mu ?
yusufriza cevaplıyor...
Diğerini kullanmadığım için peerfly için şunu söyleyebilirim. En ufak illegal hareketi tespit ettikleri anda hesabınızda ne kadar para olursa olsun sizi silme hakları var. ***** blog veya trafiğe karşı da tüm offer şirketleri aşırı duyarlıdır bununla ilgili sürekli önlem geliştiriyorlar. Bu iş için ciddi vergi ödüyorlar çalışanlar ABD ulusal vergi sistemine de tabidir. O nedenle sahte site, sahte trafik ve sahte tıklamalara karşı sıfır toleranslıdırlar. İşin kötüsü siz o siteyle başvurduğunuzda kabul edebilirler ama daha sonra sildiklerinde tüm networklerin haberleştiği arka plan ağ bulunmaktadır. Bu ağda hangi ülkeden hangi telefon numarası ve hangi ip bilgisayardan sahtecilik yapılmış anında bilgi paylaşımı yapılmaktadır. Peerflydan banlandığınızda neverblue veya maxbounty gibi büyük sistemlere sahte olmayan bir site ile daha sonra başvurduğunuzda dahi kabul edilmeyecektir. Daha kötüsü ellerinde bir veri sklası bulunuyor. En çok sahte başvuruyu yapan ülkeler veya ülkenin belirli şehirleri otomatik olarak yasaklanmaya başlıyor. Bu yüzden Çin'in önce Hongkong sonra tamamı süreç içinde sistemden yasaklanmıştır.
Hindistan ile ilgili kritik tartışmalar halen devam etmekte kimi networkler ise tartışmaya katılmadan hintli ipleri yasak listesine almıştır. Türkiye'de yeşil alandan hızla sarı alana ilerlemektedir. Kırmızı yasaklı alana geçildiğinde sadece sahte işi yapanlar değil bizlerde yasaklanıyor olacağız ki işin acı boyutu budur. Birkaç manager ile arkadaş olduğum için onların Türkiyeden gelen trafiğe ve iş yapma biçimlerine bakışlarını görebiliyorum. Sizden ricam ***** içeriğinizle bu sistemlere başvurmamanız yönünde olacaktır.
Bu arada şunu da belirteyim kimi networkler site ve trafik ayrımı yapmaksızın sorunsuz şekilde kullanıcı kabul etmektedir. Ancak geri ödemesi olmadığı için kabul edildiğiniz networke sadece çalışmış olursunuz.