korcerrah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
korcerrah evet taniyan taniyor sorun degil. ben konulardan genelde uzak duruyorum ama bu sekilde mesajlara cevap verdigim icin geriyor oluyorum ortami. susalim isteniyor cunku hep ama susmam icin bir neden yok yenilince gelir tbrik ederiz transfer olunca hayirli olsun deriz hakaret eden olursada gerekli cevabi veririz.

Madem bu kadar iyi transfer yapiyorsunuz niye yasadisi islere kalkisiyor baskaniniz.demekki ne aldiginiz futbolculara nede teknik direktorlere guven var. Trabzonspor tarihine bakarsaniz kendi icimizden cikan oyuncular yeterli olur transferlerdende saymayayim suan. allah kimseye kibir vermesin. trabzon ile fenerbahceyi transfer konusunda ayni kefeye koymak yanlis zaten fenerbahce her anlamda avantajli aksini iddia eden beri gelsin. Asil sorun kucumser yaklasiminiz. zaten ne oldu ise bu yuzden oldu simdide hala cekiyorsunuz malesef..

hayirli olsun transfer
al işte ben ne diyorum sen ne diyorsun ben diyorum ki bir transfer yapılmış sen ve diğer yamağın buraya gelmiş şike konuşuyor anlatmak istediğim nokta bu toplasan 10 kere yazmışımdır spor bölümüne oda fanatiklik ile alakalı değil sadece a konusuna b cevabını verdiniz her zaman o yüzden yazıyorum genelde.