@bilenseocu arkadaşımıza tekrar çok teşekkür ediyorum. Konuyu daha önce görmemiş arkadaşlar için yeniden yükleyip ayakta tutması bu konuya ne kadar sahip çıktığının da göstergesi.

Bu veri tabanı çökmesinden ve bilgilerin geri gelmemesinden dolayı bir ders almamız da gerekiyor. Yüksek kaliteli bilgilerin ve uzun süreçte yazılan önemli yazıların heba olmaması için ilerleyen dönemde bir google grup yaratımı veya google dökümanlar üzerinden konuyu ilerletmeyi düşünüyorum. En azından yeniden başa gelme olasılığı görünen bir çökme veya yazılarımızın aniden kaybolma tehlikesine karşı böyle bir önlem alabiliriz.

Bu nedenle şu an sürdürdüğüm ve yoğun çalıştığım yeni sistemle ilgili sorunları çözdüğümde daha rahat olacağım. O dönemde böyle bir yapıyı kurar ve konuya hala arkadaşlarımızın ilgisi devam ediyor olursa kimlerin katılmak isteyeceğini saptarız ve bilgi paylaşımını oradan da yaparız. Elbette buradaki yeni arkadaşlarımızı da düşünerek tamamen konuyu kapatmayız.

Herkese bol kazançlar...

Not: Özelden gelen mesajlar ve içeriğe yazılan mesajlara baktığımda son dönemde iyi bir vime yakalanmış ve120-130 kişi civarında konu takipçisi arkadaşımız bulunmakta idi. Umuyorum bu arkadaşlarımızı kaybetmemişizdir...