Havadan trader istemiyor, daha önce iş yaptığı insanların verdiği traderleri geri istiyor bunda abartılacak birşey yok, forum kurallarında da bununla ilgili bir yasak yok, zamanım olsa bende müşterilerime tek tek ulaşıp verdikleri traderleri tekrar atmalarını rica ederdim, ki bazı müşterilerimiz incelik yaparak daha önceki traderlerini atmaya başlamış bile. Bence işinize bakın, milletin traderlarıyla ilgilenmek yerine.
Allah aşkına konuyu okuyun ya adam benimle alışveriş yapmamış hayatımda terlik giymedim bana terlik sattım diyor.Sonra yanlışlıklık oldu diyor hadi beni karıştırdın gowindor alışveriş yapmamış onada pm atmış.Yönetim bekleyin diyor hala trade düşünüyorsunuz bekleyin 1 hafta sonuç yoksa ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ insanlar ile terkrardan trade geçersiniz :s
Benimde gitti tam 300 civarı. Hepsini bulmak bir yana hepsine trader atma bir dert. Sizin gitti ise herkesin gitti bu yaptığınız doğru değil adamlar bekleyin diyor o zaman herkes trader alıp verecek gerekli de olsa gereksiz de olsa.
La ilk defa aynı şeyleri düşünüyoruz