cagri999; adlı üyeden alıntı:
Üstadım PM atmıştım sizden dönüş bekliyorum.
Dönüş yapıldı.
www.R10.NET kullanıcısı müşterilerin bazı yorumları;
Alıntı
Elazığlı168 Nickli Üyeden Alıntı
Mesut işini hakkıyla yapan, parayı her zaman ikinci planda tutan bir arkadaştır, bizde kendisiyle bir süre önce çalıştık öff püf etmeden her isteğimizi sabırla halletti.
sarfom94; adlı üyeden alıntı:
Mesut Bey benim sorunlarımla da ikiletmeden ilgilendi.Kendisi aldığı parayı kesinlikle hak ediyor.
Bonusum; adlı üyeden alıntı:
forum sitem içime sincek şekilde tasarlanıp tarafıma teslim edilmiştir. kesinlikle mesut beyle çalışmanızı öneririm...
ParsProject; adlı üyeden alıntı:
vB Güvenlik Paketi sipariş edildi.
Arkadaş Çok İlgileniyor Sağolsun.
Kirkbir; adlı üyeden alıntı:
Eklenti düzelttirildi, Temalarda düzenleme yaptırıldı çok ilgili bir arkadaş.
TravisBarker; adlı üyeden alıntı:
Arkadaş vBulletin kurulumu tema ve istenilen tüm eklentileri teslim etti, eli çok hızlı tavsiye ederim.
Bordo.Mavi; adlı üyeden alıntı:
Vbulletin ve Seo ayarları konusunda arkadaşla çalışma yaptık kısa sürede sitem hitlendi teşekkür ediyorum kendisine.
Yigit; adlı üyeden alıntı:
catrap ile uzun zamandır çalışıyoruz bir dediğimi iki etmedi her işe para sokmadan müşteri memnuniyetine çalışmalar yaptı işinizi güvenle teslim edebileceğiniz bir insan.
mgtdizayn; adlı üyeden alıntı:
teşekkürler mesut 2 sitemi düzeltmiştir sorun kalmamıştır sayende işini çok iyi bilen biri
NedensizPostalar; adlı üyeden alıntı:
vbulletin 4.2.x lisans satın alındı kurulum ve tüm ayarlar yaptırıldı güvenilir arkadaş
FromSmyrna; adlı üyeden alıntı:
vBulletin kodlama işlemi yapıldı.
ylmzuraz; adlı üyeden alıntı:
Profesyonel Paket alındı, Kurulum tamamlandı. Mesut hocamıza gösterdiği ilgiden dolayı çok teşekkür ediyoruz.
HBGroup; adlı üyeden alıntı:
300 bin mesajlı 34 bin üyeli 3.8 forumu 4'e hatasız çevirdi. Teşekkür ederm.
mgtdizayn; adlı üyeden alıntı:
daha önce çok çalıştım mesutla vbulletin işini TR de en iyi yapan kişilerden dir.
KasvaX; adlı üyeden alıntı:
işinde profsun üsta son işinde de güzel iş çıkarttın eline sağlık iyi çalışmalar
MustafaACAR; adlı üyeden alıntı:
tşkler hocam gerçekten mükemmel bir tasaım ve seo yapmışsın cok tşkler
tuyokolik; adlı üyeden alıntı:
vbseo ve opt. için odeme yaptım ve gayet hızlı bir şekilde işimi halletti.
İlgili bir arkadas.
Bordo.Mavi; adlı üyeden alıntı:
Mesut sitemde yaptığı başarılı çalışma ile beni şaşırttı Kendisine teşekkür ediyorum.
istanbleu; adlı üyeden alıntı:
hayırlı işler mesut hocam sizinle bir defa ticaret yapmak nasip oldu gerçekten özü sözü bir insansınız.
aksamci; adlı üyeden alıntı:
işinin erbabı işi teslim etmiştir sağolsun eline koluna sağlık
ParsProject; adlı üyeden alıntı:
Arkadaş İşinin Ehli Güvenilir Birisidir Tavsiye Ederim.
MakayWeb; adlı üyeden alıntı:
vay Mesut abi'm konu açarda ben yazmaz mıyım. bu işin ehli olan nadir insanlardan biridir. eskiden beri bu işleri yaparız istikrarını hiç bozmadı, her türlü kefiliyim.
karann115; adlı üyeden alıntı:
13.11.2012 tarihinde teslim edildi profesynel paket seo google optimasyon yaptırıldı
bu işin ustasıdır gerçekden forum herşeyi ile mükemmel oldu kendisinin ellerine sağlık kolay gelsin.
SoloStaR; adlı üyeden alıntı:
Teslim alındı. İşini çok iyi yapan bir ağabeyimiz. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
Yigit; adlı üyeden alıntı:
bilmem kaçıncı profesyonel paketimi alıyorum elli kere yorum attım daha atmıycam bu admın işini nasıl ciddiye aldığını nasıl profesyonel çalıştığını herkes biliyor.
mertozgun; adlı üyeden alıntı:
vb düzenleme işi yaptırıldı. İyi iş çıkardı sağolsun.
Kiki; adlı üyeden alıntı:
Mesut bey vbulletin forum konusunda yardımcı oldu sağolsun tek geçerim VB işlerinde.. Teşekkür ederim iyi çalışmalar hocam.
anaxagoras; adlı üyeden alıntı:
İŞİNİ sağlam hızlı ve dürüstce yapan nadir arkadaslarımızdandır. teşekkür ederim güzel alış verşiniz için.
marquis07; adlı üyeden alıntı:
Mesut Bey'i kesinlikle çok tavsiye ediyorum, her sorunda yardıma koşuyor sağolsun...
birwebci; adlı üyeden alıntı:
kısa zamanda hazır biçimde sitemizi teslim etti. İlgili ve konunun uzmanı bir arkadaş. Kendisine teşekkür ediyorum.
Fuuy; adlı üyeden alıntı:
ALLAH Mesut abiden razı olsun sağolsun kendisi çok yardımcı oldu. Sorularımı hiç cevapsız bırakmadı çok memnun kaldım. Hayırlı işler diliyorum abi kolay gelsin.
horto; adlı üyeden alıntı:
vBulletin Profesyonel Paket den alındı işinin ehli bir kişi tam istediğim şekilde oldu teşekkürler aldığı parayı hak ediyor.
TURKCESPIKER; adlı üyeden alıntı:
Mesut Bey, gerçekten hem ilgili hem de bilgili bir arkadaş. Gönül rahatlığı ile çalışabilirsiniz. Kendisine öz verili çalışması için teşekkür ederim.
D_E_R_M_A_N; adlı üyeden alıntı:
Özenli ve güvenilir. Teşekkürler Mesut DOĞAN
gokhan_saglam; adlı üyeden alıntı:
Emeklerinize sağlık mesut kardeş, işimi halletin. Hayırlı işler dilerim.
Bonusum; adlı üyeden alıntı:
forum sitem içime sincek şekilde tasarlanıp tarafıma teslim edilmiştir. kesinlikle mesut beyle çalışmanızı öneririm...
ozanak; adlı üyeden alıntı:
Mesut bey çok ilgili ve yardımsever biri. Sağolsun bıkmadan usanmadan forumla ilgili ne istediysem yaptı. Teşekkürler, başarılar
sarfom94; adlı üyeden alıntı:
Mesut Bey benim sorunlarımla da ikiletmeden ilgilendi.Kendisi aldığı parayı kesinlikle hak ediyor.