Pr8-PR1 yoğunluklu 200 Adet Kaliteli Decaptcha Korumalı Bookmark. Maksat can sıkıntımız geçsin .
Fiyat: 10 TL 300+ Adet. Sizden istenen sadece 1 adet hedef kelime.
Lütfen banka bilgileri dışında pm istemeyiniz, herşey net zaten. Maksat program boş kalmasın, bi işle meşgul olalım zaten Tradelerin hepsi gitti. İyi forumlar dilerim.
Saygılarımla...
Allahını seven pazarlık için teklif vermesin
ColdSwoRD

amarat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şunu söylemek isterim. Normalde 2.000 günlük hite 3 dolar gibi bir para kazanıyordum adsenseden şimdi hitlerim 5.000-6.000 hite ulaştı. Vermiş olduğum 10 TL'yi ilk gün 6.00 dolar kazanarak zaten adsenseden elde ettim. Bu yüzden dün akşam arkadaşa bir başka blogum için çalışma yapmasını istedim. O da daha parayı göndermeden (yine) çalışmayı yapmış. Şimdi hesabına parasını göndereceğim.
Referanslar

amarat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şunu söylemek isterim. Normalde 2.000 günlük hite 3 dolar gibi bir para kazanıyordum adsenseden şimdi hitlerim 5.000-6.000 hite ulaştı. Vermiş olduğum 10 TL'yi ilk gün 6.00 dolar kazanarak zaten adsenseden elde ettim. Bu yüzden dün akşam arkadaşa bir başka blogum için çalışma yapmasını istedim. O da daha parayı göndermeden (yine) çalışmayı yapmış. Şimdi hesabına parasını göndereceğim.
Eomer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Rapor teslim alındı..Bu ne hız hocam ya
ScareFace adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
rapor alındı temız ve hızlı iş tesekkurler.
livaneli0834 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hızlı etkili bir çalışma için arkadaşa teşekkürler,iyi satışlar dilerim
sayvalli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
rapor alındı teşekkürler, hızlı ve güzel iş, teşekkürler...