Öncelikle scriptim özelliklerinden sizlere bahsetmek istiyorum:
+ 3 tip kategorilendirme bulunmaktadır. Bu kategorilere sınırsız alt kategori açabilirsiniz bunlar gönderime göre, çiçeklere göre ve hazırlanışa göre'dir.
+ 2 özel menü alanı bulunmaktadır. Üst menü alanı ve vitrin menü alanı bu alanlara istediğiniz kategoriyi ekleyebilirsiniz. vitrin bölümü tab geçişli olup 12 adet ürün sergilemek mümkündür.
+ Sizin için seçtiklerimiz bölümü ise google her girdiğinde aynı sayfayı görmesin diye random olarak ziyaretçiye 3 farklı ürün sergilemektedir.
+ Sınırsız sayıda ürün ekleyebilme özelliğini söylemeye gerek yok
+ Banka Hesap numaralarını ekleyebilme özelliği.
+ Sipariş takip özelliği
+ EST sistemini kullanan tüm bankaların sanal posunu rahatlıkla kurabilirsiniz. (Not :demo adresimde ssl ve sanal pos olmadığı için kullanıma kapalıdır.)
+ Sipariş mailleriniz spama düşmemesi için SMTP mail yapılandırması panelden yapılmaktadır.
+ Her kategori, ürün ve sayfa için Title, Keyword,Description ayarlarını admin panelinden yapmak mümkündür.
+ Sistem tamamen seo ile yapılmış olup W3C standartlarına bire bir uygundur. Örnek :
W3C Kontrol Et
+ 5 aşamalı sipariş bölümü mevcuttur.
İlk ürün detayları
Alıcı Bilgileri
Gönderen Bilgileri
Ödeme Bilgileri
Sipariş Onayı
+ Bunlarla beraber müşteri siparişini talep ederse sipariş takibi kısmından sorgulayarak durumunu görebilir tabi bunun için mail adresine giden sipariş numarası ile mail adresi gerekmektedir.
+ Sipariş aşamalarını müşteri talep ederse "Teslimat sonrası E-mail ile bilgilendirilmek istiyorum." bu bölümü işaretlediği zaman siparişin tüm aşamalarıyla ilgili olarak admin panelinden yaptığınız her işlem kendisine mail olarak bilgilendirilebiliyor.
+ Admin panelinde siparişleri görüntüleme alanında seç bölümü var buradan seçtikleri siparişi adminler 5 ürüne kadar tek bir a4 e çıktı alabiliyorlar.
+ Sitede etiket modülü mevcuttur.
Sanalpazar Satış Adresi Demo Adres : http://www.cicekciscripti.com/demo
Fiyat: 250 TL'dir. Pazarlık yoktur lütfen.
Not : Sistemde silme özelliği kaldırılmıştır ve bazı alanlar durdurulmuştur. Paneli talep eden arkadaşlara pm atacağım malum aramızda muzur arkadaş biraz fazla o yüzden database kullanıcısının yetkisine sınırlama koydum. Bir diğer konu ise sanal pos modülü şuan pasif durumdadır bunun nedeni herhangi bir sanal pos üyeliğimin olmaması ve hostumda ssl olmamasıdır.
Not 2 : Sistem açık kaynak ve lisanssızdır. Alan arkadaşlar tüm değişiklikleri kendi istekleri doğrultusunda yapabilirler. Bununla beraber ekstra tasarım isteyen arkadaşlar olursa ekstra ücretle yeni tasarım yapılır.
Diğer Scriptlerimiz Konu Linki : PHP Aktar Ürün Tanıtım Scripti Demo Url : www.projedepom.com/aktar Ücreti : 150 TL Konu Linki : PHP E-Pin Satış Scripti V2.0 Muhteşem Özellikler Demo Url : www.projedepom.com/oyun Ücreti : 400 TL Konu Linki : PHP Turizm Acenta Scripti v.1. Demo Url : www.projedepom.com/tatil Ücreti : 600 TL Konu Linki : PHP Turizm Acenta Scripti V.2. (Rent A car & Transfer Modülü) Demo Url : www.projedepom.com/tatilv2 Ücreti : 800 TL Konu Linki : PHP Turizm Acenta Scripti V.3. (Rent A car & Villa Modülü) Demo Url : www.projedepom.com/tatilv3 Ücreti : 1100 TL Konu Linki : PHP Otel, Pansiyon Apart Tanıtım Scripti %99 Yönetilebilir 5 Dil (tr,en,de,fr,ru) Demo Url : www.projedepom.com/otelv1 Ücreti : 300 TL Konu Linki : PHP Rent A Car V.5. (3 Dil & 3 Parabirimi) Demo Url : www.projedepom.com/v5satis Ücreti : 400 TL Konu Linki : PHP Rent A Car V.4 (3 Dil & 3 Parabirimi) Demo Url : www.terminalbilgisayar.net/rentacarv4 Ücreti : 200 TL Konu Linki : PHP Şarkı Sözü Scripti Açık Kaynak Yok Böyle Özellikler Başka Yerde Demo Url : www.sarkivesozler.com Ücreti : 150 TL Konu Linki : PHP Oyun Scripti Bot Mevcut Yok Böyle Özellikler Başka Yerde Demo Url : www.oyunoyna4.com Ücreti : 150 TL Konu Linki : PHP Çiçekçi Scripti (Sanalpos Modüllü) Demo Url : www.cicekciscripti.com/demo Ücreti : 250 TL