Gecici bir sure icin Durduruldu, Twitter API de inanilmaz bir yavaslama var.

35K+ twitter takipci sadece 15TL. Evet yanlış duymadınız, sadece 15TL
50K - 250K isteyenlerin ihtiyaclarını da karşılayabiliriz !!!!
35K'lik siparisi en fazla 3'e bolebiliriz 10K + 10K + 10K

Sizden istediğimiz: Twitter Kullanıcı adı + para (Şifre istenmemektedir)
Size vereceğimiz: 35.000+ twitter takipci

Süre: 50.000'e kadar 24-36 saat - 100.000'e kadar 5 gün (haftasonu haric ve lütfen sipariş verdikten 2 saat sonra "Hocam ne zaman baslayacaksınız" gibi sorular sormayin )
Takipçiler bütün dünyadan karışık ve gerçek görünümlü kaliteli takipçilerdir. Bu ülkeden bu kadar bu ülkeden bu kadar diye bir rakam söyleyemeyiz, Twitter böyle bir istatistik hizmeti vermemektedir...

Fiyatlar:
35K+15TL
50K+ 35TL
100K+ 80TL
150K+ 140TL
250K+ 250TL
(ayni profil iin sayi artikca zorluk derecesi de artar)

Ödeme Yolları: Vakıfbank, Is Bank , Kuveyt turk, Halk Bank, Kredi Kartı, Oley.com , PayPal
Paypal ile 17TL NET ve Kisisel Odeme / Borclu olan odeme olarak gonderilmesi gerek, aksi takdirde geri iade edilir. EFT kesintileri kesinlikle arafınızdan karşılanmalıdır, eksik gelen paralar kabul edilmeyip iade edilir.
email iletisim: takipci (@) satin . al (PM den daha çabuk cevap verebilmekteyim)

Bizi
Yorumlar:
HasBey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşini layıkıyla hızlı bir şekilde yapan ilgili bir arkadaşdır. 5. çalışmamız oluyor. Fazlasıyla eklemiş yine teşekkür ediyorum kendisine..
ranni adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışma yapıldı ,arkadaş çok hızlı ve ilgili
wisdom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadas 25K gönderecegini yazmis ama 32K göndermesi cok mutlu ediyor insani.
Bu samimi ve is ahlakindan ötürü tebrik ederim.
RebeL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
fazlasıyla ilgili ve durust bir arkadasımız. taahhutlerinden fazlasını gonderdi.
Skipper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşla dün konuştuk, anlaştık. Sıraya koyduğunu söyledi, sabah uyandığımda 32K takipçiyle karşılaştım . kendisine teşekkür ederim.
WebHizmetleri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşin ilgisine teşekkürler duyarlı bi arkadaş sağolsun memnun kaldım
archslayer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
takipçi çektirildi. Genelde böyle işlerde sabitlenene kadar birkaç saat içinde azalmaya başlar ama halen aynı duruyor, çalışmasını beğendim arkadaşın.
kamanli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşı kesinlikle tavsiye ederim. ek alımlar ilerleyen zamanlarda yapılacaktır.

ödeme yaptıktan sonra iş yoğunluğuna göre 1 gun sonra teslim demişti. herhangi bir durumda da kendisine pm gönderek bilgi verdiğinizde gerekli bilgi ve desteği veriyor.

hayırlı ticaretler
ismailaydogan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bayramdan dolayı yaptığım ödeme gitmedi ama buna istinaden yinede arkadaşın bana güvenip çalışması onun bu işi çok sevdiğini gösteriyor ve ilgi alakasına çok teşekkür ediyorum.
Cappystarj0e adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2. çalışmamız da güzel gitti,
biraz geç geliyor hizmet ama sıraya koyduğunu söylüyor, yoğun sanırım.
güven olduktan sonra hiç önemli değil geç kalması, çok teşekkürler.
Slash adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
30k takipçi alındı hızlı ve sorunsuz..
innocent adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
30K takipçi alındı, pazartesi akşam gönderilmiş olur dedi ve zamanında twitter sayfamda 30K'dan fazlası görünüyor.
çok teşekkürler
sineld adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
30 k çektirilmiştir arkadaşa tşk ederiz...
nurettin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sorunsuz şekilde işi teslim etti.
Teşekkurler
Cappystarj0e adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 gün sonra dedi,
aynen söz verdiği gibi teslim etti.
teşekkür ederim.
LaCReMeL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
30k takipçi aldim sagolsun arkadaş 1gün icinde 35k gönderdi.
Depeche adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaştan 30k + hediyesi ile alınmıştır. çok hızlı ve güvenilir bir satıcı. dün gece yaklaşık işi komple halletmiş birdahaki alışverişimizde görüşmek üzere. teşekkür ederim.

*Takipciler takibi birakabilir, kimseyi zorla tutamayiz.
Edit: Bu haftasonu bizden kaynaklamayan nedenlerden (Twitter API guncelemesi) facebook begenileri gibi bircok dusus yasandi. Malesef bu konuda hepimiz magduruz. Bizde kaynaklanan bir sorun olmadigini belirtmek isterim