Sayın Sıtkı bey sosyal paylaşım sitesinde şu yazıyı paylaşmış : "r10.net datalarının malesef kurtarılamayacağı konusunda kesin bir bilgi geldi.15-01-2011 yılına geri döndük.Toparlanmamız zaman alacak"

Peki eyvallah. Burdaki asıl sorun emeklerin çöpe gitmesi. Tamam site yöneticilerinin de emeği çok ona da eyvallah ama paralı üyeliklerin hepsi yanmadı mı şimdi ? O kadar para dönmedi mi ? Paralı üyelik alanlar ne olacak ? Tamam benim yok ama yeni alanlar , 1.5 yıllık üyelikleri silinenler ne olacak ? Birileri çıkıp derse benim şu üyeliğim vardı şundan alacağım vardı vs. vs. vs. Artı bu forumun düzelmesi dediği gibi çok zaman alacak ama eskisi kadar iyi olacağını zannetmiyorum. Mesaj ve ticaret sayıları önemli değil. Bütün konuların gitmiş olması iş yaptığımız insanların silinmiş olması. Yedeklerin bozuk olduğunu fark etmedik diyorlar. Nasıl fark etmezsiniz yahu ? Burası bizim ekmek kapımızsa sizin de ekmek kapınız. Üyelikler, reklamlar vs. Hani kendini bilmiş insanlar hep derdi bu forumda ukala insanlar. Her konuda karalama yaparlardı kullanıcılar hakkında bakın şimdi ne oldu. Burası bir webmaster forumu yaşım 19 benden kat kat büyüklerde var küçüklerde var. Herkesin derdi para kazanmak ticaret yapmak adam akıllı. Söyler misiniz bana peki şimdi ne olacak ?

Not : T.C kimlik bilgileri giren insanların bilgileri ne olacak acaba. Hayırlısı diyelim herkese sabır versin allah . (Bende girmiştim)