Müşteri yorumlarımızın bir kısmını google önbellekten toparlamaya çalıştım.
Alıntı
updatefilm
İşini İyi Yapan Arkadaştır Tavsiye Ederim
Alıntı
_FaNTaSY_
kendisiyle 3 aydır çalışıyorum gerçekten bana çok yardımcı oldu
kendisine her türlü kefilim işinde usta bir kardeşimiz çalışmalarında başarılarının devamını dilerim arifcim
Alıntı
warning31
Arif eline saglık kaç defa sunucunun loadları 200 fazla oldugu zamanlar hep düzeltti şuanda bile sadece iki sitede 1500 online var load sadece 3 nginx ile çok hızlı açılıyor siteler. artık her sunucum arife emanet bişey oldumu direk ona danışırım
Alıntı
RHSBILISIM
Bende çalıştım çalışıyorum kendisi ile işini halkulade yapıyor tebrikler!
Alıntı
Zeronet
Arif bey birtanedir .
Alıntı
Yalvac
Güzel hizmetler . "Güzel fikirler,güzel işler" . Bir çok sıkıntı yaşayan arkadaşa yardımı dokunacak hizmetler.Tebrik ederim.
Alıntı
Lord21
Valla benim işimi ben ne zaman istesem yapıyor. Acaba yanlış anlamış olmayasın. Msn de olmasa bile çevrim dışı yazıyorum. Yada Sitede özel mesaj atıyorum hemen hallediyor sağolsun.
50 tl para verdik 150 tl lik iş yaptırdık desek abartmış olmayız herhalde
Alıntı
utq_
eline koluna sağlık valla site gözle görülür derecede hızlandı ki oyun sitesi olduğu içinde hız çok önemliydi benim için.. harika bir iş çıkardı teşekkürler..
Alıntı
DaDaS
işinin ehli dememe gerek kalmamış herkes aynısını yazmış ama özellikle karakter açısından örnek bir arkadaştır kendisi teşekkür edeiyorum süper bi iş başardı
Alıntı
DusLerforum
Full Optimizasyon Yaptırıldı..
Site Adresimizi Bilen biliyor Birtakım sorunlar vardı. bu sebeple sunucu degıstırmek zorunda kalıyorduk. ilgilendi 24 saat sonunda düzeltti birçok sorunu şuan bır sorun yok.
güvenilir arkadaş.
Alıntı
Blade_
Arif bey saolsun hiçbir zaman yardımlarını eksik etmiyor allahrazı olsun işinin ehli bir arkadaşımız...
Alıntı
WebWorm
dün gece itibariyle optimizasyon yaptırdım. izlenimlerimi anlatıyım.
en basitinden cpu oranım 20lerdeydi şuan 2 bile olmuyor
ayrıca sitelerimde bariz şekilde sayfa hızlanması mevut.
daha öncedende optimizasyon yapılmış eş değer bir sunucuda bulunuyordum ondada cpu oranım 8-9 civarındaydı. meğer o sunucu optimize edilmemiş onu anladım
Alıntı
SanaLTutsaK
Elazığlı kardeşimiz işini gerçekten iyi yapan aldığı parayı hak eden bir insan.
Dün yeni geçtiğim sunucuda bazı problemler yaşadım sağolsun hepsini halletti.
Alıntı
videolarim
Valla katılıyorum işini gerçekten harika yapan birisidir tavsiye ederim
Alıntı
Phantasm
Arkadaş çok yardım sever.
Gözüm kapalı 2 lisanslı scriptimin bulunduğu sunucuyu emanet ettim.
2 gündür çözemediğim problemi 1 celsede halletti.
Güvenilir...
Sağ olsun.
Çalışın derim.
Alıntı
orcnd
Çok güvenilir bir arkadaş.
Profesyonel çalışıyor tamamen.
İşin ehli.
Lighttpd-Litespeed Proxy Websever Kurdu harika performans aldık.
Teşekkür ederiz.Devamlı çalışma dileğiyle...
Alıntı
DarkApple
2 haftadır beni çıldırtan aşırı load problemleri ve ram problemimi halletti saolsun arif.Sunucu canavar gibi oldu.Hayırlı işler dilerim iyi ki varsın
Alıntı
cix_style
Nekadar teşekkür etsem azdır. Allah ondan bin kere razı olsun. işini gerçekten çok iyi yapıyor. Onu bilen biliyor zaten.. işinin yanı sıra, hiç yılmadan sıkılmadan her türlü soruyu cevaplıyor. Allah ona sabır versin. Sadece sunucu optimizasyonu değil, diğer konulardada çok yardımı dokundu..
Alıntı
GodLessTurtLe
aylardır neredeydin sen hocam tonla para döktüm sunuculara performans alamadım imdadıma yetişti gerçekten, şuanda bir makinem var gerçekten özelliklerini tam anlamı ile kullandığını görüyorum ve test ediyorum. Emeklerine sağlık gerçekten aldığı paranın hakkını çok fazlasıyla veriyor. Ellerin dert görmesin inş daha başka işlerdede çalışacağız Kesinlikle bu konuda ben referansım size heryerde
Alıntı
beratkeles
R10'a 1 haftadır giremediğim için ancak yazma fırsatı buldum.
Arif abi şimdi seni şöyle bi öviyim diyicem ama yazar yazar bitiremem diye övmüyorum.
Arif abiyi 4-5 yıldır çok iyi tanırım bizim hantal makineyi öyle bir adam etti ki hacı murattan inip ferrariye binmiş gibi hisettim kendimi. iframe ile gelen büyük saldırıyıda 1 günde kesişi makineye ekstra bi nitro takılmış havası verdi
Sözün özü Arif abi bir tanesin.. Eğer olurda ilerde bizzat bu işe tekrar girersen kesinlikle seninle çalışacağımın sözünüde buradan veriyorum.
Alıntı
Co$kuN
Arif iyidir. hayırlı işler kardeşim.
Alıntı
Aleran
Beni hatırlamaz, ancak, çok güvenilir, harika bir insandır.
Alıntı
wolfmaster
Sunucu üzerinden optimazyon yapıldı işini başarıyla yapan bir arkadaş sorunsuz çalışma arkadaşı herkese tavsiye ederim sorunumu hallettik sayesinde güven konusundada kimsenin şüphesi olmasın derim
Alıntı
x2841x
Sunucu optimizasyonu yapıldı güvenilir ve sorunsuz işlem.
Alıntı
TURKCESPİKER
Arif Bey'e teşekkürlerimizi iletiyoruz.
Aylardır sitemizde büyük bir ağırlık vardı. Bu kadar çile çekmemize değmezmiş doğrusu. Biz kendi bilgilerimiz doğrultusunda ne yaptıysak bu ağırlaşmayı giderememiştik. Demek ki her işin bir erbabı, ustası var.
2 saatlik bir bakımdan sonra sitemiz hiç olmadığı kadar hızlı ve güvenli oldu. Tekrar tekrar teşekkürler tüm emekleriniz için.
Alıntı
iMpAcK
Arif Hoca r10'da İşinin Ehli Olan Ender İnsanlardan Biri.
Şuan Kullandığım Sunucu Seçimimi, Optimizasyonunu ve Hangi Şirketle Çalışacağımı Bile Tamamen Kendisi Ayarladı.
Arif Hocaya Olan Güvenim Boşa Çıkmadı,
Yaklaşık 6-7 Aydır Sunucuya Elimizi Bile Sürmedik Kurulduğu ilk Gün Gibi Tıkır Tıkır Çalışıyor Maşallah (:
Alıntı
DJ_JuNiOur
Sunucu güvenlik ve optimizasyon çalışması yaptı. İşinin ehli biri olduğunu zaten herkes biliyor. Kendisine burdanda teşekkür ederim.
Alıntı
RoTrKO
Sunucu optimizasyonu yaptırıldı gerçekten güvenilir bir arkadaş
Yüksek MYSQL Kullanımını neredeyse hiçe kadar düşürdü
Temiz ve hızlı bir çalışma yapmıştır ve ücret gerçektende çok iyi
Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Alıntı
garipserseri
arif ustama yaklasık 7 tane falan optimize işi yaptırdık müşterileirmiz vede biz cok memnun olduk yaptığı iş gercekten güzel fakat askere gidecekmiş arif burdan sana duyuru askerden sonra seni başka bir firmada görmek istemiyorum ona göre şimdiden sana acık iş teklifi
Alıntı
hermesyus
arkadaş bilgili biridir. daha önce banada yardımcı oldu sağolsun. hizmeti 10 numaradır
Alıntı
klax_klax
Merhabalar;
Linux sunucularımızdan bir tanesine optimizasyon hizmeti alınmıştır. Optimizasyonu gayet başarılı yaptı beyfendi, sağolsunlar shell tarayıcı bile kurdular.
Teşekkürler. Allah yolunuzu açık etsin..
Alıntı
Medikalize
Sunucu Optimizasyonu Yaptırdım.
İlgi alakalı çok iyidi.
hizmetten memnun kaldım tavsiye ederim.
Alıntı
BlackTown
rif kardeşime iş verildi, söz verdiği zamanda söz verdiği şekilde yaptı. Açıkça söylemek gerekirse işinin ehli olup işlerini bu kadar sağlam yapanı görmedim bu sektörde. Sunucuda ne LiteSpeed var ne Nginx, ne Varnish nede başka birşey ama performans o kadar güzelki, bu anlattığım yazılımların hepsini bir araya toplasanız belki bu kadar performans alamazdık. Hele ki, loadlarımız 15'in altına düşmezken şimdi sinek kaydı gibi.
Teşekkür ediyorum, Optimasyon konusunda artık adresimiz belli
Alıntı
MaRkS
Bu adam bi' dahi.
5 yıl önce de kendisinden destek aldıydım,şimdi de alıyorum.Hesabı siz yapın.
Ne zaman başım sıkışsa bana mısın demiyo! Daha iyisi yok sanki...
Alıntı
Crux
Saolsun Elazığlı olmasa çok zor durumdaydım hiç üşenmeden halletti
Alıntı
grikare
Arif beyle kurumsal olarak çalışıyoruz, çok memnunuz sunduğu hizmetlerden. En son dün 2 sunucumuzu kendisine teslim ettik, saolsun 7-12 arasında değişen load değerleri şu an 2-3 civarında seyrediyor.
Sanal sunucu müşterilerimize de EKSTRA olarak Arif beyin optimizasyon hizmetlerini sunuyoruz, ihtiyaç duyan müşterimizin sunucularını optimize ettiriyoruz herkes memnun durumdan.
Çok teşekkür ederim yardımlarınız için.
Alıntı
MahsumCelik
Sunucu optimizasyon ve güvenlik ayarlamalarımızı yaptı %100 başarılı oldu. Ellerine sağlık arif hocam 1 numarasın
Alıntı
mavcil
Server apache optimizasyonu yaptırıldı. Başalırı şekilde işlem tamamlandı. Eskiden açılması nerdeyse 10sn süren site şimdi şıp diye açılıyor
Teşekkürler
Ve buraya mesaj yazmayan birçok olumlu müşteri görüşü....