Merhaba arkadaşlar kaç gündür forumda sorunlar nedeniyle bazı arkadaşların mesajları kaybolmus,
Adsl, Türk telekom başvuruları scripti arayan arkadaşlar p.m ile iletişim kurarlarsa demo adresini verebilirim inceleyeiblirler...
Demo veriniz: 1.
ADSL Başvuru Sitesi - 2.
ADSL Başvuru Sitesi
Script ücretini belirtiniz: 2 adet script vardır 1.si 200 TL ikincisi 300 TL olarak belirlenmiştir.
Scriptin size ait olduğunu kesin bir dille anlatınız: tasarim ve kodlama bana aittir, yazılım dili PHP 'dir.
1. sistemde tasarım hazırdır başvuru bölümleri vardır başvuru yapıldıgı taktirde yönetim paneline başvurular gelmektedir, ayrıca yönetim paneline gelen başvuruları olumlu ve olumsuz olarak ayrı kategorilere alabilmektesiniz. ve istenildiği taktirde silebilirsiniz.
2. sistemde ise ana sayfaya ve sitenin içerisine tüm içerikleri kendiniz ekleyebiliyorsunuz, kampanyaları referansları kampanya ücretlerini ve sitede tüm içerikleri yönetim panelinde yönetebiliyorsunuz...
Ayrıca 2. sistemde Bayi girişi bulunmaktadır, bayi üye olup giriş yaparak başvuru yapabilmektedir, ayrıca gerekli belgeleri Kimlik Fot. ve istenilen alınan belgeleri başvuru sırasında ekleye bilmektedir. ve yönetim panelinden görüntülenebilir ve yazdırılabilir şekilde görülmektedir.
Ayrıca bayinin elindeki ürün stok durumu (modem) ve bayinin hesap numaraları bilgileri de yönetim panelinden görülmektedir, istenilen bayiye mail gönderme sistemde vardır.
detaylı bilgi ve yönetim paneli demo adresi isteyen arkadaşlara yine p.m ile detaylı bilgi verebilirim.
Not: Ayrıca isteyen arkadaşlar için cuzi miktar ile tasarım değiştirilebilmekte olup, istenilen özellikler scriptlere entegre edilebilir...