@yllcn

neobux u konusmak ıstemıyorum,onbux a gelınce onbux guzel sıte,kalıtelı sıte,ancak ben hep onbux a bır tereddut ıle yaklastıgım ıcın bır turlu yatırım yapamadım,ama yatırım yapan dostlarım su anda guzel paralar kazanıyorlar,kazanclar su aralar dusmesıne ragmen gınede kazandırıyor.bende cok gec kaldıgımı dusunerekten yatırım yapamadım ıcımde kalmasın dıye 1 ay once bende golden uyelık aldım 500 ref yaptım artık yeterlı bu sekılde gıtsın hesapınsallah sıte hep boyle gıder bende net olarak bılmıyorum ama 7-8 aylık bır sıte galıba ha patladı ha patlayacak derken gıdıyor ıste

onbux ıle ılgılı ozgurkara arkadastan bılgı alabılırsın onbuxda ultımate ılk uyelerdendır,bu sıtenın en ıyı kaymagını yıyenlerdendır yanı

konu lınkı asagıdadır

https://www.r10.net/ptc/785633-onbux-...32-02-a-2.html

incrasebux a gelince,senın gıbı sorunu olan bır kac arkadas daha vardı admıne mesaj atmıslardı hallettıler galıba,sende admınle ırtıbata gecmeye calıs ıstersen,yada yenı bır hesap acabılırsın ..

@vadaaa

ben recycle yapmıyorum bu sıtede gerek yok cunku,ama arada bır yanı 1 haftada bır gırıp bakıyorum,20-30 tane tıklamayan oluyor onları recycle edıyorum,sıtede reflerin buyuk cogunlugu aktıf zaten..