Açık konuşmak gerekirse bende yeni girdim ben neobux üzerinde yatırım yapmıştım kredi kartımdan yaşadığım sorunlar yüzünden üyeliğim durduruldu napalım sağlık olsun dedik parları geri aldık ama ondan sorun yok tekrar girmek istedim ama sonra bayağı bir araştırmadan sonra Neobux tarafında reflerden kar artık keskisi kadar sağlam olmadığını gördüm sizin avatarıda neobux dan tanıyorum eğer o siz iseniz tabikide o zamanlar gördüğümde bayağı eski güzel kazançlar elde etmiştiniz her neyse şimdi Onbux tarafında kayıtlıyım bilmiyorum güzel gidiyor 6 aylık bir üyeliğim var yeni Golden oldum ref kiralamada devam bugün bir 100 ref daha aldım tabi nerde ne kadar sürede kar elde ederiz ama hakkımızda hayırlısı öncelikle incrasebux tarafına gelince sizden duydum gerçekten yatırım yapılabileceğini ben üye oldum bayağı bir önce ama üyelik adımı filan hatırlamıyorum onu bulmaya çalışıyorum olursa orayada bakıcam tabi ama size bir sorum olacak Onbux da Neobux kadar güvenlimidir sizce? Neobux kendini artık kanıtladı onu biliyorum ama Onbux sizce iyi kazandırıyor tabi tam açılma tarihibi bulamadım ne zaman başladılar ama bu soruları merak ediyorum tekrar bilgilendirme için teşekkür eder.
Hepinize Bol Kazançlar Dilerim...