Tarih bana da uygundur acil olum kalimlik bisiymiz olmazsa insallah o tarihte Turkiye 'de olacagim, katilimcilara dilerseniz ekleyebilirsiniz. Birde bu cayin yaninda bole birkuvit miskuvit bisiler varsa cok sevinirim ya bu aralar sekerim biraz dusuk arada bi yemek gerekiyomus. Cok sevindim bu basliga ayrica. Iyi calismalar.
Saygilarla,
Murat
TRsistem.Net
Amaç tanışmak ve kaynaşmaktır. Çay yanında gelecek kişiler elbetteki boş gelmezler diye düşünüyorum

Bisküvi vs.. getirenler olacaktır. Ankete EVET olarak tıklayın listeye ekleyeyim.
Dali çayı o çay makinasında yapacaksan gelmem
Ferit çay makinamı sanırım beğenmedin

Senin için kahveden özel çay sipariş edicem :P Ankete EVET olarak tıklayın listeye ekleyeyim.
bende katılabilirim yakınız nede olsa .
Ankete EVET olarak tıklayın listeye ekleyeyim.
Sultan Murat mahallesi hym bende sultan murattayım Şen sokakda sizi ntam yerinizi PM atarmısınız bir görüşelim tabikide benide ekle listeye.
Sultanmurat Cad. üzerinde BİÇEN MARKET yanında dükkan bize aittir. Ofis ise ışıkları geçtikten sonra balıkçının yanındaki binada yani cadde üzerinde her zaman beklerim.Ankete EVET olarak tıklayın listeye ekleyeyim.
Bu arada streaming sponsoru ben olmak istiyorum
Caner streaming vs.. bu işleri o zaman sen hallet
Gökhan senide bekleriz sende bize yakınsın nede olsa... Ankete EVET olarak tıklayın listeye ekleyeyim.
Bende gelmek isterdim ama tarih ters zamana geliyor o tarihte Konya'da olacağım tahminen eğer gitmezsem mutlaka katılırım.
Sağlık olsun her zaman bu tür olayları gerçekleştirmek istiyoruz.