Misafir baş üstünde ağırlanır. Fakat misafirde misafirliğini bilecek. Sen başbakansın böyle abuk sabuk konuşan bir toki başkanına engel olamıyorsan senin o stadda ne işin var? Nasıl oturabilirsin ki 50bin kişinin yanında? Islıklara gelince masumu oynayıp gitmesi cahilleri kazandı. Adam akıllı valla tek kelimeyle helal olsun.
Toki baskaninin konusmasi oncesinde protesto edildi onunla bir alakasi olmasada Toki baskaninin konusmasi sacma geldi banada.
Bu stad yonetimin beceriksizlikleri yuzunden 3 kere tikanmis ne zaman basbakan el atmis olaya bu hale geldi. Galatasaray taraftari biraz yonetime birazda takima kizip ligdeki durumlarida malum iken oraya Obama da gelse isliklardilar. Taki basbakanda Fenerbahceli ama ne geregi var bu bilginin akla gelmesi bile ayip (ayibimi kabul ediyorum)