Cuma akşamı sales@uzmandizayn.com msn inde bulunan arkadaşla bi arkadaşım vasıtasıyla tanıştım. Konuştuk görüştük aylık 75tl ye olan vps paketinden bir tane alacaktım ancak bana biraz fazla süre gerekliydi anlaştık yarım saat içerisinde 100tl para yatırdım. Çünkü ben daha önce bi şirketle 2 yıl çalıştım paranın önemi yoktu güvendim verdim. Neyse bu arkadaşa bildirdim yatırdığımı kuruluma başladı SQL 2000 kurmuş bende sql 2008 istedim. Bir sql 2008 hikayesidir başladı iki günde envai çeşit vps değiştirdi ama bi sql 2008 kurulmadı ondan sonra vds kurdum dedi. uğraşa uğraşa ben kurdum ama bu kez de winrar gibi programlar çalışmadı. en sonunda çıldırdım 2 günün sonunda bana daha önceden istersen dedicated açalım sonra verirsin parasını demişti. bende gittim bana dedicated aç dedim parasını haftaya pazartesi vercem dedim.

Neyse arkadaş sonunda dedicated i teslim etti içindede sql2008 kurulu biçimde. Eyvallah dedim açtım arkadaşa bişey soracaktım çok işim var dedi. derken ben makinada işlerimi halletmeye başladım makinada bariz derece bi yavaşlık var. halbuki makina "8gb ram xeon 3440" nedendir bu diye biraz kurcaladım şununla karşılaştım

http://img227.imageshack.us/i/uzmandizayn.jpg/

daha sonra sordum soruşturdum biraz bana dediler ki bu makina dell bunu paylaştırmışlardır herkes bu üçkağıda gidio. bende gittim kendisine paramı geri istedim daha fazla senle çalışmıcam dedim. bana bahane söle dio. virtual hdd var dedim ayrıca 2 günde ayarlayamadın.
Bana cevabı kurulumdan ben sorumlu değilim ben makinayı teslim ederim oldu.
tamam sen sorumlu değilsen eğer senin makinalarına sql kurulmuo kardeşim bana paramı geri ver dedim.
bu kez dedicated e çevirdi sözü windowsta hata var o yüzden yavaş dedi. sen bozmuşsuna getirdi lafı. yaw 2 saat içinde 1 kez reset bile atmadım ayrıca zaten nerdeyse hiçbişey yapmadım windowsun suçlusu da ben oldum. zaten arkadaş 180 günlük trial sürüm kullanıo ama suçlu yine ben oldum bana fiş de kesmedin diorm fiş kestim kargoya verdim diyo. ben adres vermedim ki nereye yolluosun?
web sitesinde ana sayfaya "koşulsuz şartsız para iade garantisi" diye yazı da yazmış ama bana bi sürü şart koşuo. bahanem olcakmış da falanmış filanmış. 3 günde bi teslimi yapamadı daha sonra da bana bahane dior hala daha.
www.uzmandizayn.com.tr ana sayfadaki koşulsuz şartsız ibaresini görebilirsiniz.
sadece yorum bekliyorum ayrıca kalitelerini de görmenizi istiorm.

ben yarın balıkesirde tüketici mahkemesine ve vergi dairesine elimdeki banka fişiyle birlikte başvuruda buluncam. sizlerin yorumlarını bekliorm.

Yorumlarınız için teşekkürler.