Adam haklı, gslılar kimin ev sahibi olduğunu unutmuşlar

ali sami yen olsa neyse, ama sen git başbakanın yaptığı stadı bağrına bas, sonra yaptıran adama eleştiri de bulun. başbakana bu kadar karşıysanız stadı kabul etmeyecektiniz
Seemsiyah senin okuman yazman yok mu?
Birşeyi verirsin karşılıgında alırsın.. Bedavaya stad mı verilir be? Böyle olsa Bjkliler, Tsliler, antepliler, Ankaralılar hepsi istemez mi? Hani bize? demokrasi var eşitlik var bizde isteriz demez mi?
Ali Sami yen Stadın arsasını veriyoruz. aldıgımız stadın 2 katı değerinde bir arsa.. İstanbulun tam göbeğinde, şişlinin tam ortasında bir arsa yahu.. Buraya merkez binaları dikilecek, Banka binaları olacak.. Arsada devletin dimi? tabi canım herşey devletin.. Galatasaray adasıda devletin dimi? Riva arsasıda Ali sami yen arsasından 5 kat daha değerli.. 3. İstanbul boğazı yapmak için o arsayı bizden almaları gerekiyor.
Tokide mal mal konuşuyor ya. Stadı Size hibe ettik diyor. Nereye ettiniz be? Sen şuana kadar kime ne hibe ettin?
Özhan Canaydın bir defa Yeni stad yapmak için Ali sami yen arsasını kullanarak proje düzenledi.. Biz size arsa verelim siz bize yeni stad yapın. Olay budur..
100 kez anlattık. 100 kez Adnan Polat anlattı Özhan Canaydın anlattı..
BU STADIDA SİYASETE ÇEKTİLER YA HİÇ BİRŞEY DEMİYORUM. BİZ YAPTIK DİYOR MİLLETE..
Bu stad için para verilmeyen birşey yapıldıysa sadece metro ve yollarıdır. Onlarıda mecbur yapacaklar. Halk bu stada giriş ve çıkış yapıyor. Hükümetin işi Halka hizmet etmektir.
GALATASARAYLILARI BU YÜZDEN SEVİYORUM. YALAKALIK YAPMIYORLAR. PROTESTO HAKKI DENEN BİRŞEY VAR. SONUNA KADAR KULLANDILAR. KÖMÜR İŞİNE BENZEMEZ BU