MetinGumus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dilediğiniz temayı admin panelinden seçerek sitede çalışır hale getirebilirsiniz.

Akıllı.tv, Dailymotion, Mynet, Metacafe, Google video, Vimeo, uzman.tv, mynet, youtube sortube, vidivodo ve ismini söylemeyeceğim bir iki bot üzerinde mevcut.

Reklam eklemek için basit bir kod parçacağını yönetim panelinden kontrol edilebilen php dosyalarının içine koyacaksınız. Zorlanmazsınız, zaten aldığınız Lugesoft'un forumunda bunların anlatımları mevcut.

Düşüncelerimi paylaşmak isterdim ama buna karışmak veya sizi yönlendirmek istemiyorum. Bu konuda anlayış göstereceğinizi umuyorum.

Aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Ayrıca Lugesoft v 1.5 tarihi belli olmamakla birlikte yakın zamanda çıkacak(mış). Lugesoft çalışmada bulunuyor, ön talep topluyordu geçenlerde. Üzerinde üyelik, gruplar ve bir çok özellik getirilmesi planlıyor. Ama 6 günde mi biter, 6 yılda mı bilemem. (Şimdi lugesoft'tan alırsanız belli bir ücret karşılığında şuan satılan sistemi yükseltme yapabileceksiniz, kendisi öyle söylemişti diye hatırlıyorum).

Teşekkür ederim, msn e ekledim özel sorularım olucak.