asksizajan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aşk asla 2 tarflı olan bir şey değildir bu bir iddaa değil kanıtlanmamış gercektir aşk 1 tarfta başlar öbür tarfı etkiler etkisi altına alır bu etki altına alınan taraf ta aşık oldum sanabilir iş ilerleyip en son safhası evlilikle bitince etkilenen taraf evliliğin 20. yılında bile başkasına aşık olabilir ama sen seviyorsundur lakin gitmesine izin vermen gerekir çünkü seven insan sevdiği için herşeyi yapabilir lakin sevdiği başkasını seviyor diye buna engel olmak asla gerçek aşka yakışmayan şeydirki
Yaşınıza ve yazdıklarınıza göre olgun düşüncelere sahip birisiniz. Teşekkür ederim mesajınız için. Ancak yukarıdaki kalın puntolarla belirttiğim olay benim evlilik sonrası başıma gelirse, kendim için Allah'dan sabır dilerim. Ve onu o kişiye göndermek yerine, ailesine teslim ederim. Ailesi isterse evlendirir, isterse yanına alır.

Nice olaylar görüyoruz, illa ki rastgelmişsiniz geçen Müge Anlı'da, hiç izlemiyorum ancak denk geldim. 2 çocuklu kadın facebook'da okey de tanıştığı birine kaçıyor.

Aynısı başıma gelse, ilk önce o kadını vururum. Sonra da gider teslim olurum demiştim. Ama sakin kafayla düşününce kadınlık gururu olmayan biri için ne kendi ahiretimi yakarım ne de dünyamı.