hollanda konumlu suncularda 1 gb hat hizmetimiz verilmektedir
1 gb hat olan bir suncudan size bir adet vps hizmeti sağlanır fakat isteğiniz trafik miktarı cok yüksektir
1 gb bağlantılı suncudaki 30 tb trafik sadece 1tb trafik 10 euro 30 tb trafik 300 euro dur
bunun yerine hollanda konumlu 100 mb bağlantılı sınırsız trafikli bir suncuyu 300 euroya almanız daha iyidir
ilgilenirseniz 0531 653 49 28 cağrı yapmanız yeterlidir
sizi müşteri temsilmiz geri arayacaktır
www.muzafferbilisim.com
100 mb bağlantılı sınırsız trafikli bir sunucu bulmak kolay oluyor ben 1gbit yüksek trafikli istiyorum çünkü 100mbitin üst sınırı yetersiz kalıyor göndermelerde.Ayrıca vps değil dedicated istiyorum.İmzamdan düşük trafigin yetersiz kalacağını anlayabilirsiniz kolaylıkla bu yüzden uygun abartı sistem ozellikleri olmayan makinalar arıyorum ben hat hızı bekliyorum.Daha önce Rapidswitch 1gbit server kullanmıştım sonrasında softlayerdan kullandım 1gbit ama çok verimsizdi torrentlerde bu yüzden ben torrent sitesinde kullanacak bir makina arıyorum egerki öneriler olacaksa dinlemeye hazırım her zaman ovhden çok memnundum ama 100mbit yetersiz kalıyordu bu yüzden son secenek 100mbit makina almayı düşünüyorum