En büyük hırsız google. Malesef yıllar sonra öyle bir olayla karşılaştımki, akıl sır erdirmek mümkün değil. Aynı odada 2 farklı masa. A masasındaki kişi x sitesinin sahibi ve adsense yayıncısı. B masasındaki şahıs ise adwords ile reklam veren kişi. Şimdi reklamı veren verdiği kelimede tık başı 2.5 tl ödüyor. Ve aynı kelimede 6 7 reklam veren var. Verdikleri rakamlarda 1.9 2.7 tl arası tık başı. A masasındaki kişinin yayınladığı sitede sadece bahsettiğim kelimede reklamlar çıkıyor. Reklam verenler belli. Ödedikleri ücretlerde belli. Ancak adsense 1 tıka veriyor 10 kuruş. Adamdan alıyor 250 kuruş. Böyle işmi olur? Bana kimse demesin çöp reklam vs... Konuyla birebir, %100 özgün ve benzersiz sitelerden bahsediyorum. Hal böyle oluncada insanın bu işlerden zevk alması imkansız hale geliyor. Acıyorum, adwordse giden paralara.
Senin bahsettiğin konuyu bende denedim. Kendi siteme başka bir pcden reklam verdim tık başı 1$. 80 TL lik kupon ile. Tıklamalar gerçekleşti ve hesapta para kalmadığı için reklam durduruldu. Ertesi gün kazandığıma baktığımda 5 $ bile değildi. Ama hala googleyi seviyorum