delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir proje hakkında İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Kadir TOPBAŞ'a kendi özel sitesinden mail attım, gelen cevabı halen evde saklıyorum arkadaşlarımla bizi davet etti ben gidemedim ama arkadaşlar gitti. Yani denemeden olmaz. İstanbul a ilk geldiğim günlerde 1000 tane kartvizit bastırıp (2000 yılında) hepsini elden dağıttım bilgisayar tamiri falan yapıyoruz o zamanlarda 1 kişi bile aramadı beni ama ben dedim ki yaptım fakat olmadı. Şimdi yapmadan birşeyi bilemezsin ki. Sen git hemen Cumhurbaşkanına mesaj yaz mı dedim, fakat alttan alttan başlayacaksın, projen bazı kademeleri geçecek ki üste ulaşacaksın. Sadece burda yazmakla olmuyor değil mi
bunlar boş işler hocam ilk önce iş aş versinler daha sonra ötsünler meydanlarda şunu söyleyim burda siyasete çevirmek istemiyorum ama içimde kalmasın öğrencilere bursta 45 tl mi ne zam yapılmış bunu meydanlarda boşşşşşbakan gayet güzel söylüyor anıra anıra.... ama harca yapılan zamları söylemiyor??? Mesela eğitimdeki beceriksizliğe gayet güzel örnek oldu senin partin belli delikanlı hangi partiden olduğunu anladık..