Türkiyede hosting işinde belkide ilk 5 içerisinde yer alan tanınmış bir hositng fimasının destke departmanında çalışıyorum. Belki tanıyanınız vardır isim olarak şunu söyleyeyim asp.net veya php öğren ingilizce öğren yazılım işine başla 3-4 sene sonrayazılımda iyi bir yere gelir güzel paralar kazanabilirsin ancak hosting çok yıpratır insan.

Forumda bazı arkadaşlar demiş 360 gün sorun yok 2-3 gün sorun oluyor hemen başlıyor müşteriler bilmiyorsanız bırakın yok şöyle yok böyle. evdeki bilgisayarları günde 1-2 kez kitlenir resetlerler sorun yok 7 / 24 çalışan sunucu resetlensin hop sorun böyle olacaksa bırakıcam sizi falan filan...

Bazende sorun sitesinden kaynaklıdır hadi müşterim dersin yardım edersin allah razı olsun siz süpersiniz der kapatır telefonu 2 gün sonra sunucu kitlenir reset atarsın hop forumlara yazmıs lanet olsun bıktım bunlardn diye

Ben bu sektöre alıştım belki ben olsam girerdim 2004 de reseller olarak başladım başka işlerde yaptım 2008 den beride şuandaki firmada destek departmanında çalışıyorum o yüzden ben alıştım belki diyorum yinede seni bilemem bende yazılıma yönel derim...