hocam zaten bilgisayar sertifikası başlı başına sırf para almak için saçmasyon bir sertifika istedikleri..
bazı kadrolarda istemeleri normal. hani bilgisayar kullanmayı ya da office programlarının iyi tanımayan adamları o kadrolara veremezler, vermemeleri gerekir.
+ bu ülkede para olmayan bir tel şey gösterebilir miyiz? herşey para artık...
Bu işleri bu kadar iyi bildiğini iddia ediyorsun. Yaz bir sistem (kpss) sun devlete bakalım ne diyecekler. Hatta yapılacaklar yapılmayacaklar işe ne bileyim uygulanacak bir sistem yaz bakalım.
baştan sona hükümete yüklenmek ne kazandırıyor sana, var olanı eleştirmek yerine "Bu benim sistemim daha doğru ve daha kaliteli bir sistem" de peşinden gelelim. Ne dersin?
bu ülkeyi bir iktidar, bir hükümet idare ediyor. bilmiyorum, dikkatinizi çekti mi?
insanlar belli konularda eleştirilerini idareye yansıtamayacaklarsa, cumhuriyet-demokrasi gibi kavramların ne anlamı ve önemi var? artı hz.ömer'in o meşhur sözünü diline dolayıp ortalıkta gezmenin alemi yok. madem o sözü o kadar beğendin dilinden düşürmüyorsun, o zaman o söze layık ol.
bu ülkede olup biten herşeyden, daha doğrusu kamuyu ilgilendiren herşeyden elbette hükümet sorumludur; idare makamı olarak. ben ya da bir başkası sorumlu olacak değil herhalde... kamuyla ilgili meselelerde vatandaş olarak bizler bir sistemi beğenmeyebilir ya da eleştirebiliriz. idare makamında olanlar bunu dikkate alır ve varsa sorun, çözmeye çalışırlar. olaya partizanlık ya da tarafgirlik ile yaklaşılmadığı sürece bu böyledir...